Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

BİRMİNGHAM DA KİM?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Tuncay, Avrupaya gitmek istediğini söyledi. (Hangi takıma gideceksin?) dedim. (Birmingham'a gitmek istiyorum)dedi. (Avrupa'da oynuyor mu, UEFA'da oynuyor mu, yok. O zaman nasıl Avrupa bu? İstanbul 15 milyon nüfuslu bir şehir. Fenerbahçe bu şehrin takımı, Şampiyonlar Ligi'nde UEFA'da oynama şansı var. 1 sene daha kal. Daha sonra hep birlikte senin daha büyük bir kulüpte oynamanı sağlarız) dedim. 2 gün düşünmek istedi. Pazartesi cevap vereceğini ifade etti. Ama bu 2 günlük gelişmelerin neticesinde aynı fikirde olduğunu anlıyorum" şeklinde konuştu..


Linderoth 3 yıl G.Saray'da

İsveç millî takımında da görev yapan Kopenhag'ın 28 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Tobias Linderoth sarı-kırmızılı ekiple 3 yıllığına anlaştı.

Beşiktaş Makelele'ye 2,5 milyon sterlini gözden çıkardı

Beşiktaş'ın, İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'de oynayan Claude Makelele'nin transferi için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.


  Yılın 11'inde 4 F.Bahçeli

11 Altın Adam Yarışması'nda yılın altın adamları belli oldu. Kalyon Otel'de gerçekleştirilen jüri toplantısında verilen oylar sonucunda Serdar Kulbilge, Önder Turacı, Gökhan Zan, Servet Çetin, İbrahim Üzülmez, Koray Avcı, Yusuf Şimşek, Tuncay Şanlı, Alex De Souza, Gökhan Ünal ve Ümit Karan yılın 11 Altın Adamı seçildi.


  Kırkpınar'ın ilk günü ücretsiz

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, ilk gün müsabakalarının ücretsiz izleneceğini belirterek, ''Kırkpınar bilet fiyatlarını makul seviyede tutmaya çalıştık'' dedi.


  1. Karadeniz Oyunları 2 Temmuz'da başlıyor

Türkiye'nin evsahipliği yapacağı 1. Karadeniz Oyunları organizasyonunun tanıtımı İstanbul'da yapıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004