Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

BİRMİNGHAM DA KİM?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Tuncay, Avrupaya gitmek istediğini söyledi. (Hangi takıma gideceksin?) dedim. (Birmingham'a gitmek istiyorum)dedi. (Avrupa'da oynuyor mu, UEFA'da oynuyor mu, yok. O zaman nasıl Avrupa bu? İstanbul 15 milyon nüfuslu bir şehir. Fenerbahçe bu şehrin takımı, Şampiyonlar Ligi'nde UEFA'da oynama şansı var. 1 sene daha kal. Daha sonra hep birlikte senin daha büyük bir kulüpte oynamanı sağlarız) dedim. 2 gün düşünmek istedi. Pazartesi cevap vereceğini ifade etti. Ama bu 2 günlük gelişmelerin neticesinde aynı fikirde olduğunu anlıyorum" şeklinde konuştu..

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, iç transferde henüz anlaşamadıkları Tuncay Şanlı'nın Avrupa'da futbol oynamak istediğini söyledi. Yıldırım, İstanbul Erkek Lisesi'nde katıldığı panelde öğrencilerin sorularını cevapladı. Tuncay ile ilgili bir soru üzerine Başkan Yıldırım, ''Tuncay 5 yıldır Fenerbahçe'de oynuyor ve kaptanlık mertebesine ulaşan bir oyuncumuz. Sizler de biz de çok seviyoruz. Kalması için de Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri menajeri ve kendisiyle yaptıkları görüşmelerde ekonomik olarak da şartları zorlayarak gerekeni yapmıştır. Ama Tuncay'ın düşüncesi Avrupa'da futbol oynamaktır'' diye konuştu. İlk başlarda Milan'dan, Real Madrid'den, Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklifler geldiği şeklinde basında haberler okuduklarını anlatan Yıldırım, şunları söyledi:

F.BAHÇE'DE KAL, İDOL OL

''Kendi menajeri de bunları ifade ediyordu. Geçen hafta kendisiyle görüştüm. Menajeri de vardı toplantıda. Gayet medeni şekilde büyüğü olarak neler yapması gerektiğini anlattım. 5 yıl sonra Fenerbahçe'de belki de Cemil Turan, Rıdvan Dilmen, Can Bartu, Lefter gibi idol olacağını söyledim. 5 yıl sonraki futbol hayatında da hep Fenerbahçeli Tuncay olarak anılacağını anlattım. İyi düşünmesi gerektiğini söyledim. Ama o Avrupaya gitmek istediğini söyledi. (Hangi takıma gideceksin?) dedim. (Birmingham'a gitmek istiyorum)dedi. (Avrupa'da oynuyor mu, UEFA'da oynuyor mu, yok. O zaman nasıl Avrupa bu? İstanbul 15 milyon nüfuslu bir şehir. Fenerbahçe bu şehrin takımı, Şampiyonlar Ligi'nde UEFA'da oynama şansı var. 1 sene daha kal. Daha sonra hep birlikte senin daha büyük bir kulüpte oynamanı sağlarız) dedim. 2 gün düşünmek istedi. Pazartesi cevap vereceğini ifade etti. Ama bu 2 günlük gelişmelerin neticesinde aynı fikirde olduğunu anlıyorum. Kendisi çalışmalarını yapıyor. Birmingham ve Manchester City ile görüşüyor. Onlarla yaptığı görüşmelerden netice alamazsa burası onun yuvasıdır. Kalabilir diyeceğiz ve kalacaktır. Ama ilk düşüncesi Avrupa'ya gitmek.''

ALİ BİLGİN'İ İSTİYORUZ

Aziz Yıldırım, transferde Roberto Carlos ve Wederson'u takıma kattıklarını belirterek, ''Ali Bilgin'i de istiyoruz, çalışmalar sürüyor. Onun dışında Türkiye'de transfer edeceğimiz oyuncu yok. Kayserispor zaten futbolcu satmayacağını açıkladı'' diye konuştu. Roberto Carlos transferinde kulübün daha önceki yalanlamalarının gündeme getirildiğini hatırlatan Yıldırım, şöyle devam etti:

ALEX'LE ANLAŞTIK

Aziz Yıldırım, Alex'le ilgili anlaşmanın yapıldığını ifade ederek, ''Bütün şartlarda anlaşılmıştır. Resmi dökümanlar kulübe girmediği için açıklama yapmadık. Gerekli imzalar gelince sitemizden de açıklama yapılacaktır'' dedi.

G.SARAY'A GEÇ CEZA VERİLDİ

Yıldırım, Fenerbahçe maçında çıkan olaylarla ilgili Galatasaray'ın aldığı 5 maç seyircisiz oynama cezası konusundaki görüşünün sorulması üzerine de, ''Önemli olan 5 maç değildir, alınan karardır. Karar maalesef geç alınmıştır. Danimarka-İsveç maçından 3-4 gün sonra karar alındı. Galatasaray maçı 1 ay önce oldu yeni karar alındı. Bu yanlıştır" diye konuştu.

13.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  BİRMİNGHAM DA KİM?

  Linderoth 3 yıl G.Saray'da

  Beşiktaş Makelele'ye 2,5 milyon sterlini gözden çıkardı

  Trabzon'da ilk imza Adnan'dan

  Yılın 11'inde 4 F.Bahçeli

  Kırkpınar'ın ilk günü ücretsiz

  1. Karadeniz Oyunları 2 Temmuz'da başlıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004