Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Linderoth 3 yıl G.Saray'da

İsveç millî takımında da görev yapan Kopenhag'ın 28 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Tobias Linderoth sarı-kırmızılı ekiple 3 yıllığına anlaştı.

Galatasaray yeni sezon öncesi ilk transfer bombasını, Danimarka Ligi Şampiyonu FC Kopenhag'ın İsveçli ön liberosu Tobias Linderoth'u renklerine bağlayarak patlattı. Geçtiğimiz yıllarda da Galatasaray'ın transfer listesinde olan ancak bir türlü transferi gerçekleşmeyen İsveçli yıldız futbolcu Tobias Linderoth, sonunda sarı-kırmızılı ekibe transfer oldu. İsveç Milli Takımı'nın da formasını giyen 28 yaşındaki yıldız futbolcu Galatasaray'la üç yıllığına anlaştı. Transfer haberi, FC Kopenhag Kulübü'nün resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada Linderoth'un Galatasaray'la üç yıllığına anlaştığı duyuruldu. FC Kopenhag formasıyla bugüne kadar 84 maça çıkan Linderoth 4 gol kaydetti. 2000 yılına kadar İsveç 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın 21 kez formasını giyen Linderoth, o tarihten beri ise formasını giydiği A Mili Takım da 67 maçta 1 gole imza attı.

TOBİAS LİNDEROTH KİMDİR?

21 Nisan 1979 Marsilya, Fransa doğumlu olan Tobias Linderoth, ön libero olarak görev yapıyor. 1.77 metre boyunda olan Linderoth, 2004 yılından beri formasını giydiği Danimarka Şampiyonu FC Kopenhag'ın kaptanlığını da yapıyordu. Kopenhag'da altı numaralı formayı giyen Linderoth, İsveç Milli Takımı'yla 2002 ve 2006 Dünya Kupası Finalleri'nin yanı sıra, 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da top koşturmuştu. 2001-2004 yılları arasında İngiliz ekibi Everton'ın formasını da giyen Linderoth, 2004 yılında FC Kopenhag'a transfer olmuştu. 2002 Dünya Kupası Finalleri'nde bir maçta 96 dakika sahada kalıp tam 14.6 kilometre koşarak dikkatleri üzerine çekmişti. Linderoth, 2006 yılında, en iyi İsveçli orta saha oyuncusu ödülüne layık görülürken, yine aynı yıl FC Kopenhag'ın en iyi oyuncusu seçilmişti. Linderoth ayrıca, FC Kopenhag'ın geçtiğimiz yıl Celtic'le oynadığı bir Şampiyonlar Ligi maçında da, taraftarlar tarafından maçın adamı seçilmişti. 2006 yılı Ekim ayında Maria adlı bir bayanla evlenen Linderoth'un bir de çocuğu bulunuyor.

13.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  BİRMİNGHAM DA KİM?

  Linderoth 3 yıl G.Saray'da

  Beşiktaş Makelele'ye 2,5 milyon sterlini gözden çıkardı

  Trabzon'da ilk imza Adnan'dan

  Yılın 11'inde 4 F.Bahçeli

  Kırkpınar'ın ilk günü ücretsiz

  1. Karadeniz Oyunları 2 Temmuz'da başlıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004