Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Sınır ötesinde şirketlerimiz var

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Elçi, Zaho’dan Süleymaniye’ye kadar bin 50’ye yakın Türk şirketi, mühendis, teknik eleman ve işçisinden oluşan 20 bin çalışanımızın olduğunu söyledi


IMF hem övdü, hem uyardı

Uluslararası Para Fonu (IMF), Türkiye ekonomisinin son yıllarda etkileyici şekilde düzeldiğini, ancak bazı makroekonomik sınavların hala sürdüğünü ve

Coşkun: “Hal kanunu’nu biz önermedik”

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Hal Yasası’na yönelik eleştirilere karşı, Hal Yasası’nın bakanlık tarafından önerilmediğini, yasanın bakanlığın ö


  Bütçe ve KİT’lerden 4 milyar YTL ek tedbir

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, IMF’nin öngördüğü tasarruf tedbirleri kapsamında bu yıl merkezi bütçe ve KİT’lerden 4 milyar YTL tasarruf sağlanacağını söyledi.


  2008’de enflasyon hedefi yüzde 4

Devlet Planlama Teşkilatının (DPT) hazırladığı ve 2008-2010 dönemini kapsayan üçüncü Orta Vadeli Program, Bakanlar Kuruluna sunuldu. Türkiye’nin 2008-2010 dönemini kapsayan orta vadeli programına göre,enflasyon hedefi 2008 ve 2009 yılları için yüzde 4 olarak belirlendi.


  Yatırım harcamaları yüzde 27.3 arttı

Maliye Bakanlığı verilerine göre, yatırım harcamaları 2006’da bir önceki yıla göre yüzde 27.3 oranında artarak, 14.6 milyar YTL olarak gerçekleşti.


  Zam pazarlığında 3. tur yarın

Yaklaşık 300 bin kamu işçisini ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde üçüncü tur bugün yapılacak.


  MÜSİAD ‘markalaşma’ zirvesi düzenleyecek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Dayanıklı Tüketim ve Mobilya Sektör Kurulu, 23 Haziran Cumartesi günü Samsun’da ‘’Markalaşma ve Tasarım’’ konulu genişletilmiş istişare toplantısı düzenleyecek.


  ‘Reel Sektör,’ ASKON’u ağırladı

Bizim Rodyo’da Reel Sektör programını hazırlayıp sunan Yeni Asya Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Recep Taşçı, bu hafta Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Başkanı Mustafa Koca’yı konuk etti.


  Bioder Ortadoğu’yu fethediyor

Biota Laboratuarları Genel Müdürü Cihat Dündar, “Hedefimiz tüm dünyada eczanelere girmek ve 5 yılda 1 milyar dolarlık ihracat yapmak”dedi.


   Cola Turka'dan Cappuccino ve Oranj

Ülker İçecek Grubu, Akyazı Della Gıda tesislerinde düzenlediği toplantıda, Cola Turka Cappuccino ve Oranj’ın tanıtımını yaptı.


  İşadamları nakit sıkıntısı çekiyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasınca (BTSO) düzenlenen Mayıs ayı ‘’İç Piyasa Anketi’’ne göre, Bursalı iş adamları en çok nakit sıkıntısından yakınıyor.


  Jeotermal yatırımları teşvik kapsamında

Sanayi ve atık kuruluşu sayılacak olan jeotemal yatırımcısı başta elektrik tarifesi olmak üzere sanayi kuruluşlarına tanınan tüm teşvik ve haklardan yararlanabilecek.


  Hızlı tren, hızlı ilerliyor

Türkiye’nin ikinci hızlı tren hattı niteliğini kazanacak Ankara-Konya Hızlı Tren Projesinde altyapı çalışmalarında hızlı ilerleme kaydedildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004