Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

TUNCAY ELDEN KAÇTI

Fenerbahçe'nin teklifini "Avrupa'da oynamak istiyorum" gerekçesiyle geri çeviren Tuncay Şanlı İngiltere'nin vasat takımlarından Middlesbrough'la 4 yıllığına anlaştı. Yıldız futbolcunun İngiliz takımından yıllık 2.2 milyon Pound ücret alacağı öğrenildi.


Fatih'in transferi çok zor

Rusya'nın Zenit takımında forma giyen golcü futbolcu Fatih Tekke'nin yeni sezonda Trabzonspor formasını yeniden giymesinin zor olduğu belirtildi.

İlhan Mansız'ın karar günü

Beşiktaş'ın eski milli futbolcusu İlhan Mansız, futbola dönüp dönmeyeceğini bugün İstanbul'da düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacak.


  A Millî Takımı 2 sıra düştü

FIFA tarafından her ay düzenli olarak açıklanan dünya klasmanında, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Bosna Hersek'e 3-2 yenilen (A) Milli Futbol Takımı, bu ayki sıralamada 2 basamak gerileyerek 21. sıraya düştü.


  Appiah'ın talipleri arttı

Avrupa'nın bazı büyük kulüplerinin transfer listesinde olan Ganalı futbolcu Stephen Appiah, Fenerbahçe yönetiminin sözleşme süresini uzatmak istediğini söyledi.


  Futbolculara kameralı takip

Belçika Birinci Futbol Ligi takımlarından Anderlecht, stadına kuracağı 8 adet özel kamerayla, futbolcularının maçlarda gösterdiği performansları analiz edecek.


  Spurs şampiyon gibi..

NBA'de 2007 yılının şampiyonunu belirleyecek olan final serisinde, üçüncü maçını da kazanan San Antonio Spurs zafere bir adım daha yaklaştı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004