Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

DP'nin önceliği demokrasi

Seçim startını 20 Haziran’da Antalya’dan verecek ve 18 Haziran’da da adaylarını görücüye çıkaracak olan Demokrat Parti, bir yandan da seçim hazırlıklarını sürdürürken önceliklerini de demokrasi, iş ve aş olarak sıraladı.

Seçmenin karşısına ‘Aş, İş, Onurlu yaşam’, ‘Yarınlar Türkiye’nin’, ‘Kutuplaşma değil bütünleşme’, ‘Söz dinleyen değil sözü dinlenen Türkiye’ sloganları ile çıkacak olan DP, meydanlarda iktidar olması halinde eğitim reformu gerçekleştireceği, çiftçinin yüzünü güldüreceği ve ekonomide “özlenen iyileşme”yi sağlayacağı mesajı verecek.

Toplam 26 ilde yapılacak mitinglerle halkla buluşacak olan Demokrat Parti’nin seçim meydanlarına taşıyacağı en önemli vaadi ise işsizlikle mücadele ve demokrasi olacak. DP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, demokrasi vaadiyle ilgili olarak “mevcut sistem büyük yanlışları, eksiklikleri olan bir sistem. İşte DP olarak biz bu sistemi yıkacağız. Halkı tekrar iktidara taşıyacağız” dedi.

DP’nin ekonomi programında ise “IMF ile stand-by yapılmayacağı, özelleştirmelerin şeffaf olacağı, KOBİ’lere öncelik verileceği, mikrokredi uygulamasının yaygınlaştırılacağı, vergi yasalarının gözden geçirileceği ve vergi affı çıkarılmayacağı” yer alıyor.

ANAVATAN TEŞKİLATLARINA

DESTEK ZİYARETİ YAPILIYOR

Birleşme ve ittifak görüşmelerinin sonuçsuz kalmasına rağmen, Demokrat Parti, Anavatan Partisi’nin il ve ilçe teşkilatlarından 22 Temmuz seçimleri için destek istiyor. DP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan “Anavatan’ın en büyük ittifakı seçimden çekilmesi oldu, kendilerine teşekkür ederiz” dedi. Adan, gittikleri her yerde Anavatan Partisi il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek destek istediklerini bildirdi.

SEÇİM REKLAMLARI HAZIR

Demokrat Parti (DP) ‘’Artık Demokrat Parti var. Çare var’’ ana temasıyla reklam filmleri hazırladı. Demokrat Parti’nin, seçim kampanyası boyunca kullanmayı planladığı taslak halindeki seçim şarkıları ve reklamları ilk olarak internet sitesi ‘’Youtube’’da yer aldı.

Reklam filminde, Yunan ezgisi üzerine sözünü Nilüfer’in yazdığı ve Asya, Müslüm Gürses ile Duman grubu tarafından da seslendirilen ‘’Olmadı yar’’ şarkısı, ‘’Son pişmanlık neye yarar? Her şeyin bedeli var. Olmadı yar. Son pişmanlık neye yarar? Her şeyin bedeli var. Nereye kadar? Buraya kadar’’ şeklinde kullanıldı. Filmde, en uzun versiyonu 40 saniye olan şarkının bitimiyle beraber ‘’dur’’ işareti yapan bir el ve ‘’Artık Demokrat Parti var. Çare var’’ sözleri yer alıyor.

İnatla oy kullanmayın

Diğer bir reklam filminde de ‘’Lütfen ona inat, buna inat oyunuzu harcamayın. Unutmayın ki, seçiminizi bir ay için değil bir yıl için değil 2012’ye kadar yapıyorsunuz. Türkiye’nin yeni lideri Mehmet, Mehmet Ağar. Artık Demokrat Parti var. Çare var’’ sözlerine yer veriliyor.

Bir diğer reklam filminde ise Türk bayrağı üzerine ‘’İşçi, çiftçi, köylü, sanayici, memur, esnaf, kentli, emekli, asker, işsiz babası, eğitimci, polis, aile babası, iş adamı, devlet adamı, millet adamı, Demokrat Parti Genel Başkanı, Türkiye’nin yeni lideri Mehmet, Mehmet Ağar. Artık Demokrat Parti var. Çare var’’ sözleri yer alıyor.

DP’nin aday tanıtım toplantısı, 18 Haziran’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. Törenin ardından milletvekili adaylarına seçim propagandası dönemine ilişkin eğitim verilecek.

İSTANBUL 1. BÖLGE ADAYLARI TANITILDI

DP İstanbul 1. bölge milletvekili adayları, düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. Kadıköy Büyük Kulüp’teki toplantıda konuşan DP İstanbul 1. bölge 2. sıra milletvekili adayı Faik İçmeli, adayların ister ilk, isterse son sırada olsun, tümünün milletvekili olacakmış gibi çalışması gerektiğini söyledi. İçmeli, ‘’Ancak böyle yaparsak başarılı oluruz’’ dedi.

Seçime yeni bir parti gibi girmediklerini ifade eden İçmeli, ‘’Demokrat Parti, güçlü bir altyapıdan ve tarihi bir oluşumdan güç alıyor. Bizim her konuda bir çözüm önerimiz, bir politikamız var’’ diye konuştu.

/ ANKARA

14.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  DP'nin önceliği demokrasi

  Kapımızı açık tutmalıyız

  Düzce'de terör mitingi düzenlenecek

  Fransa, AB üyeliğimizi engellemeye çalışıyor

  Meclise 4 parti giriyor

  Başörtüsü yasağı devletin ayıbı

  Özel harekâtçılar göreve

  Terör insan haklarını unutturmasın

  AKP’nin yeni genel merkez binası açıldı

  AKP heyeti Washington'da

  Bakan güneş: Seçimin güvenliği için gerekeni yapıyoruz

  MHP'nin köşk rüyası

  Eski savcısının cezasına onama

  Evren, karakol binası açtı

  Boşanmalar araştırılıyor

  İktidarın lüks seçim TIR'ları görücüye çıktı

  Sadece siyasiler değil, onları seçenler de sorumlu

  Yardımlarla yüzleri güldü

  Sevksiz tedâvi başlıyor

  Bakan Çelik: Kazanmak da, kaybetmek de var

  Anne adaylarına karpuz tavsiyesi

  Sarımsak ve hurmadan depresyon ilâcı

  Zil çalmadan çobanlığa

  Moldovalı gelin Müslüman oldu


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004