Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

BU TAKAS OLUR MU?

Fenerbahçe, Ganalı yıldızı Appiah'ın üzerine 8 milyon Euro daha verip Juventus'un ve Fransa Milli Takımı'nın yıldızı Trezeguet`yi Türkiye`ye getirmenin planlarını yapıyor. Fenerbahçe Fransız yıldızı getirmek için Appiah'ın yanında 8 milyon Euro'yu düşürmek için yoğun mesai harcıyor.

Son günlerde Juventus yıldız oyuncunun aldığı paradan ciddi indirime gittiğini kendisine söylemiş, yıldız oyuncu da bunu kabul etmemişti. İngiliz basın organı Skysport'a konuşan Juventuslu yönetici iki takım arasındaki pazarlığın sürdüğünü söyledi.

JUVENTUS APPİAH'DA ISRARLI

Avrupa'nın birçok büyük takımının transfer listesinde olan yıldız oyuncunun da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Ayrıca Juventus`unda Ganalı yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için yoğun mesai harcaması Fenerbahçe'nin artısı olarak gösteriliyor. Tuncay Şanlı`dan boşalan mevkiyi yıldız bir isimle doldurmak isteyen Fenerbahçe`de Fransız futbolcunun ismi bir adım önde duruyor. Fenerbahçe'nin Fransız için çok iyi bir maaş ve sosyal olanak sağlayacağı belirtiliyor. Appiah'ın bu yaz ayrılmayı kafasına koyduğunu ifade eden İtalyan basını da Juventus, Schalke ve Celtic`in Ganalı için mesai harcadığını yazdı.

NİCK CARLE F.BAHÇE'DE Mİ?

Fenerbahçe'nin Nick Carle ile anlaştığı haberi Türkiye'ye ilk defa Cihan Haber Ajansı aracılığı ile duyurulmuştu. Avustralya'nın Melbourne gazetesine dayandırılan haber büyük yankı bulurken, AFP Haber Ajansı Nick Carle'nin Fenerbahçe'ye transfer olduğunu üyelerine servis etti. Futbolcunun kulübü Newcastle Jets'ten yapılan açıklamaya göre, 25 yaşındaki Carle'ın, İstanbul'da sağlık kontrolünden geçtiğini ve Turkcell Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile bir ya da iki gün içerisinde sözleşme imzalayacağını açıkladı. Avustralya A Ligi'nde "Yılın Futbolcusu" seçilen Nick Carle'nin takımı Newcastle Jets yaptığı açıklamada, Carle'nin İstanbul'da sağlık kontrolünden geçtiğini ve Turkcell Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile bir ya da iki gün içerisinde sözleşme imzalayacağını duyurdu.

15.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  BU TAKAS OLUR MU?

  Tuncay sezonu Tugay'la açacak

  G.Saray'da başarılı olacağım

  İlhan Mansız futbolu bıraktı

  Kırkpınar heyecanına az kaldı

  Okur: Milli Takımda ben de oynayacağım

  Gökdeniz Ada'da oynamak istiyor

  G.Saray Stadı 720 günde bitecek

  Yeliz Özel dünyanın en iyi 4. hentbolcusu


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004