Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'da başarılı olacağım

Galatasaray, İsveçli Futbolcu Tobias Linderoth ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen ve Galatasaray yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in de katıldığı törende İsveçli futbolcu kendisini sarı-kırmızı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Tecrübeli futbolcu Galatasaray'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''Galatasaray gibi büyük bir kulüple anlaştığım için gururluyum. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Her oyuncu burda oynamak ister. Buraya gelmek benim için önemli bir fırsat. Çok çalışarak başarılı olacağıma inanıyorum'' dedi.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp ile ilk kez çalışacağını belirten Linderoth, ''Feldkamp'ın Galatasaray'da daha önce önemli başarılar kazandığını biliyorum. Galatasaray hakkında çok iyi şeyler duydum. Bu da benim seçimimi kolaylaştırdı. Türk futbolu iyi düzeyde milli takım ve kulüplerin başarısı bunu gösteriyor. Gelmeden Risp (Trabzonspor'un eski oyuncusu) ile de konuştum. O da bana iyi şeyler anlattı'' diye konuştu.

Tobias Linderoth, çalışmayı seven bir orta saha oyuncusu olduğunu dile getirerek, ''Görevim yer tutmak ve top kapmak. Daha sonra da hucumdaki arkadaşlarıma yardımcı olmak. Uyum sorunu yaşayacağımı sanmıyorum'' ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılı takımda 6 numaralı formayı giyecek olan İsveçli futbolcu, Galatasaray'da daha önce Hasan Şaş, Hakan Şükür ve Song'un ismini duyduğunu ifade etti.

15.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  BU TAKAS OLUR MU?

  Tuncay sezonu Tugay'la açacak

  G.Saray'da başarılı olacağım

  İlhan Mansız futbolu bıraktı

  Kırkpınar heyecanına az kaldı

  Okur: Milli Takımda ben de oynayacağım

  Gökdeniz Ada'da oynamak istiyor

  G.Saray Stadı 720 günde bitecek

  Yeliz Özel dünyanın en iyi 4. hentbolcusu


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004