Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe'de Tanjeviç dönemi

A Millî Basketbol Takımı Antrenörü Bogdan Tanjeviç, Fenerbahçe Ülker'le 3 yıllık sözleşme imzaladı. Tanjevic, milli takımdaki görevine devam edecek.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, (A) Milli Basketbol Takımı Antrenörü Bogdan Tanjeviç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın odasında yapılan ve kulüp başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkan Mahmut Uslu, yönetici Semih Özsoy, şube direktörü Nedim Karakaş ve Fenerbahçe Ülker İcra Komitesi Üyesi Aydın Acun'un bulunduğu törende, Tanjeviç, kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Aziz Yıldırım, imza töreninde yaptığı konuşmada, Fenerbahçe'de yeni bir dönem başladığını ifade ederek, ''Tanjeviç'i anlatmama gerek yok, onu dünya biliyor'' dedi.

Tanjeviç'in düşüncelerinin kendilerinin hedefleri doğrultusunda olduğunu kaydeden Yıldırım, ''Türkiye'de şampiyon olmanın dışında Avrupa'da başarılı bir Fenerbahçe, bir ekol yaratmak lazım. Tanjeviç'in bunları yapacağına inanıyoruz. Kendisine teklif götürdük, Aydın Örs'den sonra bizzat ben de konuştum. Kendisi sıcak bakabileceğini söyledi ve Mahmut Uslu ile oturup konuştular. Fenerbahçe Ülker ile bugün 3 yıllık anlaşma yapıyoruz. Biz şampiyonuz, bundan sonra da kendisinden şampiyonluklar bekliyoruz'' diye konuştu.

Kamuoyunda Aydın Örs'ü kendileri göndermiş gibi yapılan yayınlara üzüldüğünü dile getiren Aziz Yıldırım, ''Beni üzen, burada sanki mukavelesi varmış da biz göndermişiz gibi yapılan yayınlar veya onun ağzından yapılan açıklamalardır. Mukavelesi bitmiştir, yollar ayrılmıştır. Teklifimizi kabul etmemiştir, antrenörlük yapmak istemiştir. Bugüne kadar Fenerbahçe için yaptıklarına teşekkür ederiz. Bu teklifim yine geçerlidir. Ne zaman arzu ediyorsa gelsin, 'ben kabul ediyorum' desin. Her zaman bu kapı açıktır. Böyle bir düşüncem var. Buna uygun kişiyi bulduğum zaman da bunu yapacağım.

19.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bir yere gitmiyorum

  F.Bahçe'de Tanjeviç dönemi

  Roberto Carlos bugün imzalıyor

  Galatasaray'da Lincoln bilmece

  Serkan resmen Trabzonspor'da

  Konyaspor golcü Semih'in peşinde

  Beşiktaş Runje'den zarara uğramadı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004