Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bir yere gitmiyorum

Transferde sıcak günler yaşanırken son olarak Tümer Metin'in Fenerbahçe'den Ajax'a gideceği söylentisi yayıldı. Hatta Ajax ile üç yıllık sözleşme imzaladığı da öne sürüldü. Dün bazı internet sitelerinde yeralan haber Türkiye'nin spor gündeminde önemli yer aldı. Tümer haberleri yalanlayarak, "Bir yere gitmiyorum" dedi.

Fenerbahçe yönetimine yakın isimlere göre Tümer kesinlikle ayrılmıyor. Ancak Tümer'in önümüzdeki sezonun devre arasında büyük bir ihtimalle Fenerbahçe'den ayrılacak. Tümer devre arasında askerlik sorununu çözmek için yurt dışına gidecek.

TÜMER'DEN AÇIKLAMA VAR

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Tümer Metin, Hollanda’nın Ajax takımına gideceği yönündeki haberleri yalanlayarak, "Bir yere gitmiyorum" dedi. Tümer, sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, bir yere gitmediğini belirterek, "Sözleşmem devam ediyor ve önümüzdeki sezon Fenerbahçe’de oynamaya devam edeceğim" diye konuştu. Sabah erken saatlerden itibaren telefon trafiğinin yoğunlaştığını kaydeden sarı-lacivertli oyuncu, "Eşimle tatil yapıyoruz. Ajax ile görüşme yapmadım. Sözleşmem sürüyor. Yeni sezonda bana verilen görevleri yapmaya devam edeceğim" dedi.

MENAJERİ DE YALANLADI

Askerlik problemi nedeniyle yurt dışında bir takıma transfer olacağı yönünde iddialar ortaya atılan Fenerbahçeli yıldız oyuncu Tümer Metin için menajeri yalanlama yaptı. Tümer Metin’in menajeri Tarık Üstün, yaptığı açıklamada, basına yansıyan iddiaların hiçbirinin doğru olmadığını belirterek, "Şu anda yurt dışına transferi söz konusu değil. Yüzde 80 Fenerbahçe’de kalacak" dedi.

ASKERLİK PROBLEMİ VAR

Üstün, 2008 yılı Ocak ayına kadar Tümer’in askerlik sorunu bulunmadığını vurgulayarak, "O tarihe kadar da bu sorun çözülecek gibi gözüküyor. Futbol Federasyonu nezdinde Genelkurmay Başkanlığı ile görüşmeler mevcut. Şu an aynı sıkıntıyla karşı karşıya çok sayıda oyuncu var" diye konuştu. Tümer’e yurt dışından çok sayıda teklif bulunduğunu da aktaran Tarık Üstün, "Fenerbahçe ile sözleşmesi devam ediyor. Kulübünün tavrı da kalmasından yana. Eğer askerlik konusu çok büyük problem olursa devre arası gidebilir" ifadelerini kullandı.

19.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bir yere gitmiyorum

  F.Bahçe'de Tanjeviç dönemi

  Roberto Carlos bugün imzalıyor

  Galatasaray'da Lincoln bilmece

  Serkan resmen Trabzonspor'da

  Konyaspor golcü Semih'in peşinde

  Beşiktaş Runje'den zarara uğramadı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004