Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hidayet ve Okur Millî Takımda

Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası’nda mücadele edecek (A) Milli Takım’ın aday kadrosu açıklandı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Bogdan Tanjevic, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’in de katılımıyla Hyatt Regency Otel’de düzenlenen basın toplantısında aday kadroyu açıkladı.


La Liga’ya hücum!

İspanyol spor gazetesi Marca, Galatasaray kulübünün 2. lige düşen Celta Vigo’nun futbolcusu Fernando Baiano ile ilgilendiğini, 28 yaşındaki Brezilyalı

Büyüklerin kalesi Türklere emanet

Turkcell Süper Lig’de kulüpler ve federasyon yabancı sayısında tartışma yaşarken 3 büyük kulübün kalesini önümüzdeki sezonda Türk kaleciler koruyacak.


  ABD’li güreşçilere Türk antrenör

ABD Güreş Federasyonu, dünya şampiyonu Ercan Yıldız’a Grekoromen Milli Takımı’nda yardımcı antrenörlük teklifinde bulundu.


  Millî karateciye destek

Gençlik ve Spor Hatay İl Müdürü Ali Rıza Tütüncüoğlu, Romanya’da yapılacak Balkan Yıldızlar Karate Şampiyonası’nda Hatay’ı temsil edecek Tansu Keklik’e her türlü yardımı sağlayacaklarını belirtti.


  “Topuz’u Fener’e satmıyoruz”

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Mehmet Topuz’un Fenerbahçe’ye satılmasının söz konusu olmadığını söyledi.


  Asıl hedef Avrupa

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, ‘’Roberto Carlos’tan sonra 1-2 yıldız oyuncu daha alarak Avrupa’da başarıyı yakalayacağız’’ dedi. Özdemir, Avrupa’da başarılı olabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söyledi.


  Menajeri: Adriano Türkiye’ye gelmez

Bir süredir adı Türk takımları ile geçen Inter’in Brezilyalı yıldızı Adriano için AjansSpor.com’a açıklama yapan milli futbolcunun menajeri, çıkan dedikodulara açıklık getirdi.


  Henry ayrılmak istiyor

Geçen sezon sakatlığından dolayı inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Arsenal’in Fransız yıldızı bu sezon takımın başarılı olmasını yapılacak kaliteli transferlere bağladı.


  Libertadores Kupası Boca Juniors’ın

Güney Amerika’nın Şampiyonlar Ligi olarak bilinen Libertadores Kupası’nda, mutlu sona Arjantin temsilcisi Boca Juniors ulaştı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004