Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

DP: Baraj sorunumuz yok

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, “DP’nin baraj meselesi var” diyenlere, ‘’Bizim baraj meselemiz, Alanya’daki sizin yapamadığınız Dim Barajı’nı yapmaktır. Sizin barajı sulamaya aklınız ermez. Onlar bizim işimizdir” dedi.


SENARYO KONUŞULDU

Hudson Enstitüsündeki toplantıyla ilgili haberinin enstitü belgelerine dayandığını ve ayrıca konu hakkında, toplantıya katılmış birden fazla kaynaktan

Erdoğan’a terör brifingi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ı ziyaret etti.


  Medya, Oyak Bank’ın satışını tartıştı

Oyak Bank’ın Hollandalı ING Grubuna satılması medyada tartışılmaya devam ediyor.


  Danıştay saldırısında karar günü

Danıştay 2. Daire üyeleri ve Cumhuriyet gazetesine yönelik saldırılarla ilgili 7’si tutuklu 9 sanık hakkında karar bugün açıklanacak.


  DP, Türkiye’nin sigortası ve teminatı

Mehmet Ağar dün Niğde’de vatandaşlara hitap etti. Ağar Türkiye’nin sıkıntılarını çözecek güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirterek, “Milletin sıkıntılı olduğu yerde bize uyumak haram” dedi.


  Demokrasimiz sınav veriyor

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Cumhuriyet tarihinde ilk defa, görev süresi dolduğu halde, bir makamdaki kişinin (Cumhurbaşkanı) görevini devam ettirmek zorunda kalmasından üzüntü duyduğunu söyledi.


  STK’lar yerel yönetim reformunu konuşacak

Sivil Toplum Kuruluşları Sempozyum dizisinin 18.si “Yerel Yönetim Reformunda Sivil Toplumun Rolü” başlığıyla bugün İstanbul İTÜ Maçka Tesisleri’nde başlıyor.


  Türkiye'siz AB eksiktir

Devlet Bakanı Mehmet Aydın, Türkiye için AB’nin önemli olduğunu, ancak AB için de Türkiye’nin büyük önem taşıdığını söyledi.


  Arınç: Kurumlar karşı karşıya getirilmesin

TBMM Başkanı Bülent Arınç, hiç kimsenin, emniyeti temin eden kurumları karşı karşıya getirmeye çalışmaması, bundan bir medet, bir çıkar ummaması gerektiğini belirterek, “Geçmişte yaşadığımız acı tecrübeler göstermektedir ki, bundan Türkiye ve halkımız zarar görür’’ dedi.


  Tüzmen: Azan terörün kökünü kazıyacağız

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, ‘’Seçim öncesi azan terör olaylarının kökünü kazıyacağız’’ dedi. Bakan Tüzmen, seçim bölgesi Mersin’de, Silifke İlçesinde vatandaşlara hitap etti. Seçime hazırlanırken, Güneydoğu’da yaşanan terör olaylarının tesadüf olmadığını ifade eden Tüzmen, Güneydoğu’da oyunlar oynanmak istendiğini söyledi.


  Sınır ötesi operasyon akıbeti belirsiz bir tuzak

KESK Genel Başkanı İsmail Hakkı Tombul, ‘’Ülkemizin sorunlarını demokratik ve barışçıl bir ortamda çözmenin kanallarını zorlamalıyız’’ dedi.


  Beyoğlu'nda güvenlik tedbirleri arttırıldı

ABD’nin ünlü düşünce kuruluşlarından Hudson Enstitüsü’nde gündeme getirilen ve Türkiye’de günlerdir tartışılan “Anayasa Mahkemesi Başkanı Tülay Tuğcu’ya suikast düzenlenecek. Ertesi gün Beyoğlu’nda bir bombalı saldırı yapılacak ve 50 kişi ölecek.” senaryosunun ardından Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, muhtemel bir terör eylemine karşı ilçedeki stratejik yerlere yönelik rutin denetlemeler başlattı.


  Sıcaklara dikkat

Bugünden itibaren Türkiye’nin büyük bölümünde mevsim normallerinin üzerinde devam eden hava sıcaklığının 5-6 derece daha yükselmesi bekleniyor.


  Ormancılar, ‘kırmızı alarm’da

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü, Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün, Kuzey Afrika üzerinden gelmesi beklenen sıcak hava kütlesinin etkisi ile bazı bölgelerde hava sıcaklığının 22 Hazirandan itibaren 5-6 derece artabileceği yönündeki uyarısı üzerine ‘’Kırmızı alarm’’ durumuna geçti.


  112 acil servisten teknolojiye yatırım

112 Acil Servis ekiplerinin kullandığı yeni ileri teknoloji sistem sayesinde operasyonların tamamen kontrol altına alınıp, vak’a ulaşım sürelerinin de önemli oranda azaldığı bildirildi.


  Madde bağımlıları topluma kazandırılacak

Diyarbakır’da madde bağımlısı çocuklara yönelik oluşturulan Türkiye’nin en büyük merkezi hayattan kopan çocukları hayata bağlamak için gün sayıyor.


  Trafik kazalarında 12 ölü 46 yaralı

Çanakkale ve Ağrı’da meydana gelen kazalarda toplam 12 kişi ölürken, 46 kişi de yaralandı.


  Ankara’nın suyu Kızılırmak’tan

Ankara Büyükşehir Belediyesince yürütülen Kızılırmak’tan su getirme çalışmalarının yıl sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi.


  Sıcakla gelen tehlike: Besin zehirlenmesi

Hava sıcaklıklarının iyice kendini hissettirdiği şu günlerde mevsime paralel olarak artan besin zehirlenmeleri Sağlık Bakanlığı’nı harekete geçirdi.


  En iyi egzersiz yürüyüş

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nedim Karaismailoğlu, en iyi egzersizin yürüyüş olduğunu söyledi.


  Kur’ân kursları yine ‘sınırlı’ olacak

2006-2007 eğitim sezonunun sona ermesi ile birlikte gelen yaz tatilinde hemen hemen her camide Kur’ân eğitimi verilmeye başlanacak. 25 Haziran’da başlayacak olan yaz kurslarda yaş sınırı yine aranacak.


  Elini yıka hastalıklardan korun

Peygamber Efendimizin sıklıkla tavsiye ettiği el yıkama alışkanlığının hastalıklardan korunmada birincil derecede önem taşıdığı belirtiliyor.


  Küresel ısınma caretta carettaları da vurdu

Cinsiyetleri kum sıcaklığına göre belirlenen caretta carettaların nesillerinin küresel ısınma sebebiyle tehdit altında olduğu bildirildi.


  Vicdan galip geldi

Vatan gazetesindeki haberde işadamı Cem Boyner’e eski bir mağaza müşterisinden ilginç bir özür mektubu geldiği belirtildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004