Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Martinez'in transferi olmadı

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Sakaryasporlu kaleci Martinez'in transferi olumlu sonuçlanamadı. Ancak Paraguay Milli Takımı kalecisi Bobadilla ile prensipte anlaşma sağlandı.

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Sakaryasporlu kaleci Martinez'in transferi olumlu sonuçlanamadı. Yönetim kurulu üyesi Abdullah Başer, Adapazarı'na giderek Sakaryaspor Kulübü yönetimi ile masaya oturdu. Görüşmelerden olumlu sonuç çıkmayınca Adapazarı'ndan ayrılan Başer, Sakaryaspor ile Martinez konusunda anlaşmaya varamadıklarını belirterek, ''Artık Martinez defteri kapandı. Şimdi diğer isimlere bakacağız'' dedi. Paraguay Milli Takımı Kalecisi Aldo Bobadilla ile prensipte anlaşma sağladıkları bilgisinin de doğru olmadığını ifade eden Başer, ''Bu konuda başkanımız Albayrak ve hocamızın vereceği karar önemli. O doğrultuda çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz'' diye konuştu.

4 FUTBOLCU İSTEDİ

Sakaryaspor yönetiminin Trabzonspor'dan Martinez'e karşılık 4 futbolcu ve para istediği ve bu nedenle transferinin gerçekleşmediği kaydedildi. Paraguaylı kaleci Aldo Bobadilla'nın ise bonservisinin elinde ve fiyatının uygun olduğu, ancak teknik direktör Ziya Doğan'ın bu kalecinin transferine şimdilik onay vermediği öğrenildi. Karar verilmesi halinde Bobadilla'nın transferinin hemen gerçekleşebileceği kaydedildi.

GEREDE KAMPI DEVAM

Ligi 52 puanla 4. sırada tamamlayarak İnter-Toto maçlarında oynama hakkını kazanan Trabzonspor çalışmalarını Bolu Gerede'de sürdürüyor. 20 Haziran'dan bu yana Bolu'nun Gerede ilçesinde bulunan Bordo - mavili ekip çalışmaların temposunu her geçen gün artırıyor. Dorukkaya Green Park Oteli'nde bulunan Karadeniz ekibinde çalışmalar sabah ve akşam idmanları ile sürüyor.

24.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  GÖKHAN ÜNAL KAVGASI

  Martinez'in transferi olmadı

  AYBABA: Çaykur Rize ligi ilk 10'da bitirecek

  Rüştü takıma ağabey olacak

  Tuncay: Yıldırım hâlâ başkanım

  Eroğlu: Bakü'de hedefim altın

  81. Gazi Koşusu bugün yapılıyor

  Henry: Barcelona'ya transfer oldum

  Real Madrid'in rekor geliri


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004