Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

AYBABA: Çaykur Rize ligi ilk 10'da bitirecek

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Samet Aybaba, hedefi olan bir takım oluşturmak istediklerini söyledi. Aybaba,Çaykur Rizespor'un son iki sezonda ligde oynadığı son maçta aldığı puanlarla ligde kalmayı başardığını belirtti.

Çaykur Rizespor'un ligdeki görüntüsünü değiştirmek istediğini ifade eden Aybaba, ''Takımda bazı şeyler yapmamız gerektiğini, bazı şeyleri değiştirmemiz gerektiğini biliyorum. Bütün raporlarımızı hazırlayarak kolları sıvayıp işe koyulduk'' dedi. Aybaba, ''Göze hoş gelen, heyecan ve futbol dolu bir ekip oluşturacağız. Hedefi olan bir takım oluşturmak istiyoruz. Kesinlikle ligde ilk 10 takım içerisinde yer alan bir takım kurmayı düşünüyorum'' diye konuştu.

Aybaba, şöyle devam etti: ''Gidecek ve kalacak oyuncuları belirleyerek yönetime rapor ettik. Transferle ilgili çalışmalarımızı da yaptık ve listeyi yönetim kuruluna sunduk. Hızlı bir şekilde transferi bitirmek için çalışıyoruz. Futbolseverler gelecek yıl çok zevkli mücadeleci bir takım seyredecekler.'' Kamp döneminin çok önemli olduğunu kaydeden Aybaba, ''Bu dönemde eski ve yeni oyuncuların en kısa sürede kaynaşmasını hedefliyoruz. Yeşil-mavili takımda bazı şeylerin oturması için biraz zamana ihtiyacımız var. Bunun için de kampın yeterli olacağını düşünüyorum'' dedi.

24.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  GÖKHAN ÜNAL KAVGASI

  Martinez'in transferi olmadı

  AYBABA: Çaykur Rize ligi ilk 10'da bitirecek

  Rüştü takıma ağabey olacak

  Tuncay: Yıldırım hâlâ başkanım

  Eroğlu: Bakü'de hedefim altın

  81. Gazi Koşusu bugün yapılıyor

  Henry: Barcelona'ya transfer oldum

  Real Madrid'in rekor geliri


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004