Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

GÖKHAN ÜNAL KAVGASI

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'a gönderdiği mesajda, golcü Gökhan Ünal'ın transferi için gösterilen çabaları kınadı. Mamur, "Gökhan'ı satmayacağımızı belirtmemize rağmen bizim rızamız olmadan görüşmek, Galatasaray'a yakışmadı" dedi.

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'a gönderdiği yazılı mesajda, Gökhan Ünal'ın transfer edilmesi için gösterilen çabaları kınadı. Mamur, yazılı mesajında ağır ithamlarda bulunarak şu görüşlere yer verdi: ''Defalarca yaptığımız karşılıklı görüşmelerde, Gökhan Ünal'ı satmayacağımızı belirtmemize rağmen, bunca dostluğa ve Anadolu anlayışıyla (abi kardeşliğe) rağmen, mukavelesi devam eden oyuncumuzla bizim rızamız olmadan görüşmek, avam ifadesiyle onu (ayartmaya çalışmak) ikili ilişkimize ve Galatasaray Kulübü'nün büyüklüğüne yakışmamıştır. Kayserispor olarak bizim de 'büyük kulüp' dediğimiz Galatasaray Kulübü'nden bu tanıma uygun davranış görüntüleri beklemek en doğal hakkımızdır. Büyüklüğe uygun olmayan hatta etik bulmadığımız bu davranış, 100 yılda üretilen asaletten alıp götürmekten başka bir şey değildir. Bu durum, Galatasaray Kulübü'ne oyuncu dahil hiçbirşey kazandırmayacaktır.''

VOLKAN PAZARLIĞI SÜRÜYOR

Galatasaray Futbol Şube sorumlusu Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner, Antalya'ya gelerek Antalyasporlu yöneticilerle Volkan Yaman pazarlığı yaptılar. Adnan Polat ve Haldun Üstüner, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Mali Asbaşkan Abdurrahman Yılmaz, Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yöneticiler Şefik Öz ve Sabri Ünver ile bir restorantta biraraya geldi. Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Volkan Yaman'a karşı Galatasaray'dan Özgürcan ve kaleci Fevzi ve para talep ettiklerini belirtti. Süğlün, ''Kaleci Fevzi konusunda sorun yok. Ancak Özgürcan'ı vermek istemiyorlar. Karl Heinz Feldkamp Özgürcan'ı bırakmayacağını belirtmiş. Para konusunda da küçük pürüz kaldı, kısa sürede halledilecek'' dedi.

ÖNCELİK ANTALYA

Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner'in Antalyaspor'a futbolcu konusunda yardımcı olacaklarını belirtiklerini de kaydeden Süğlün, şunları söyledi: ''Feldkamp bütün oyuncuları kampta görmek istemiş. Galatasaraylı yöneticiler bize serbest bırakacakları futbolcular konusunda önceliğin Antalyaspor'da olacağını söylediler. Kamp sırasında Feldkamp'ın takımda istemediği futbolculardan bize uygun olanları verecekler."

24.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  GÖKHAN ÜNAL KAVGASI

  Martinez'in transferi olmadı

  AYBABA: Çaykur Rize ligi ilk 10'da bitirecek

  Rüştü takıma ağabey olacak

  Tuncay: Yıldırım hâlâ başkanım

  Eroğlu: Bakü'de hedefim altın

  81. Gazi Koşusu bugün yapılıyor

  Henry: Barcelona'ya transfer oldum

  Real Madrid'in rekor geliri


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004