Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

KOBİ’ler destek bekliyor

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İstanbul İkitelli İşletme Müdürü Mustafa Kaplan, özellikle işletmelerin kendilerini geliştirmek için KOSGEB kredileri ve desteklerinden yararlanmaları gerektiğini söyledi.


Parayı görünce fikir değiştirdiler

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Bolat, Oyak Bank’ın Hollandalı ING’ye satılmasına tepki gösterdi. Bolat, “Ulusalcı

Karadeniz'e ilgi artıyor

Karadeniz’e uluslararası ilgi her geçen gün artarken, bu ilgiye paralel olarak Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütünün (KEİ) çalışmalarına ilgi göstere


  Tersanelerde ‘iş’ler yolunda

ürkiye’de gemi inşa sanayinin yükselen bir trend izlediği, yoğun üretim içinde olan tersanelerin 2010 yılına kadar sipariş alamayabilecekleri bildirildi.


  Buğdayda yanlış politikalar aç bırakacak

Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı İbrahim Yetkin, buğdaydaki yanlış politikaların bedelinin bu yıl ödeneceğini ileri sürdü.


  2B, çözülmesi gereken bir dert

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, ‘’2B, Türkiye’de hukuki, sosyal, ekonomik olarak çözülmesi gereken ciddi bir sorundur’’ dedi.


  Türk Telekom, Innova'yı satın aldı

Türk Telekom, finanstan enerjiye pek çok farklı sektöre bilişim teknolojileri altyapı çözümleri sağlayan ve Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketlerinden Innova’nın yüzde 100 hissesini 18.500.000 USD’ye satın aldı.


  OYDER'den panel

Otomotiv Yetkili Satıcılar Derneği (OYDER), ‘Grup Muafiyeti’ yasasıyla ilgili otomotiv yetkili satıcılarını bilgilendirmek için Türkiye çapında düzenlediği toplantılardan 7’ncisi Gaziantep’de vdf Otomotiv Finansmanı sponsorluğunda gerçekleştirdi.


  Baykan, Isparta’da

Isıtma sektörünün parlayan yıldızı “Baykan Kombi”, plazalarına yenilerini ekleyerek büyümeye devam ediyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004