Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Şartsız diyalog çağrısı

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas tarafından görevden alınan Filistin Başbakanı İsmail Haniye, kültür merkezini tıklım tıklım dolduran aralarında eski dışişleri bakanı Mahmud Zahar’ın da bulunduğu Hamaslılara hitaben konuşurken Devlet Başkanı Abbas’a mevcut parlamentoya saygı gösterilmesini istedi ve El Fetih’e şartsız diyalog çağrısında bulundu.


Olmert: Hamas bizi yok etmek istiyor

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Hamas’ın İsrail’i tanımak ve barış yapmak gibi bir niyeti olmadığını, “tıpkı İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad gibi

Blair, Ortadoğu elçisi olacak

Avrupa Birliği (AB), Birleşmiş Milletler (BM), Rusya ve ABD’den oluşan Ortadoğu Dörtlüsü’nün, Çarşamba günü Başbakanlık görevini bırakacak olan Tony B


  Rüşdi’ye şövalyelik ünvanına kınama

Hindistan Ulema Konseyi, İngiltere’nin yazar Salman Rüşdi’ye şövalye nişanı vermesini kınadı. Konseyden yapılan açıklamada, bu hareketin “İngiltere’nin İslâm karşıtı tutumunu” yansıttığı ve bu ülkenin “tüm dünyadaki Müslümanları incittiği” görüşüne yer verildi.


  Şaron’un oğluna hapis yolu göründü

İsrail eski Başbakanı Ariel Şaron’un yolsuzluk suçundan 9 aya mahkûm edilen oğlu Omri Şaron’un cezası İsrail mahkemesi tarafından onaylandı.


  Gilad Şalit iyiymiş

Kaçırılmasının üzerinden tam bir yıl geçen İsrailli asker Gilad Şalit’i elinde tutanlardan, Gazze’deki Halk Direniş Komitelerinin sözcüsü Ebu Mücahidin, İsrailli askerin sağ ve iyi olduğunu açıkladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004