Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Bankalara kart suçlaması

Tüketiciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Kemal Özer, bankaların müşterilerine daha fazla kredi kartı verebilmek için çeşitli kampanyalar uyguladıklarını hatırlatırken, bazı bankaların kredi kartı konusunda müşterilerini pazarlamacı gibi kullandıklarını ileri sürdü.


Kredi borcu 22.6 milyar YTL

Geçen yıl tüketicilerin bankalara olan toplam 20.9 milyar YTL’lik kredi borcu bu yıl 22.6 milyar YTL seviyesine çıktı.

Üç şirketten biri İstanbul’da kuruldu

Türkiye’de Ocak-Mayıs döneminde toplam 25 bin 380 şirket kurulurken, bunun yüzde 36,3’ü İstanbul’da, yüzde 11,2’si de Ankara’da gerçekleşti.


  SGK, prim borçlularını açıkladı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kuruma 50 bin YTL ve üzerinde prim aslı borcu bulunan işverenlerin listesini kamuoyuna duyurdu.


  Maliye, unuttuğu arazileri arıyor

Maliye Bakanlığı’nca, Antalya’da unutulan hazine arazilerini belirlemek amacıyla başlatılan tapu tarama çalışmaları sonucunda, tahmini bedeli 280 milyon YTL olan toplam 69 milyon 287 bin 623 metrekare hazine arazisi tesbit edildi.


  Aklama suçuna sıkı takip

Aklama suçu ile etkin bir mücadele amacıyla çıkarılan Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Hakkında Kanun kapsamında gerçekleştirilecek incelemelerde uyulacak usul ve esaslar belirleniyor.


  Çiftçilerden damla sulamaya yoğun ilgi

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile Ziraat Bankasının, çeşitli projelerle desteklediği damla sulama sistemini üreticilerin benimsediği bildirildi.


  En büyük optik merkezi Antalya’da

Optimall Genel Müdürü Savaş Ferah, Avrupa’da tek çatı altında kurulmuş olan en büyük optik merkezi Optimall Eye Wear Center’ı tanıttı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004