Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Feldkamp: Derwall hayatımı değiştirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, önceki gün vefat eden Alman teknik adap Jupp Derwall’in kendisinin de hayatını değiştiren isim olduğunu söyledi.

Kendisine ‘’Galatasaray’a gelir misin ?’’ diyen ilk kişinin Derwall olduğunu belirten Feldkamp, ‘’Kendisiyle Aachen’de oynarken sık sık karşı karşıya gelmiştik. Antrenörlük yaptığımda da o milli takımda çalışıyordu. Galatasaray’da olmamın sebebi de sayın Derwall’dir. Türk insanını bana yakınlaştıran da kendisidir. 80 yaşında bir arkadaşınızı kaybedip, sonra idmana çıkmak insana zor geliyor’’ diye konuştu.

Derwall’in cenaze törenine gitmek istediğini de anlatan Karl Heinz Feldkamp, ‘’Ama şu anda kendisine ‘senin cenaze törenine gelmek istiyorum’’ deseydim, bana ‘işinin başında kal’ derdi. Cenazeye gidemesem de Almanya’ya gittiğimizde eşini mutlaka ziyaret edeceğim’’ dedi. Feldakmp, takımla ilgili basın mesuplarının sorularına ise cevap vermedi.

KÜÇÜKLÜK KOMPLEKSİMİZİN

ATILMASINA YARDIMCI OLDU

Antröner Ahmet Akcan ise Derwall’in Türk futboluna büyük katkılarının olduğunu belirterek, ‘’Tesisleşmeye yaptığı katkılarının yanı sıra o zamanlar üzerimizde bulunan küçüklük kompleksinin atılmasını da sağladı. Bu da Avrupa’da Galatasaray’ın UEFA ve Süper Kupa’ya kadar uzanan başarılarında etken oldu’’ diye konuştu.

Akcan, Volkan’ın transferi henüz bitmediği için takıma katılmadığını dile getirirken, Carusca ve Song’un ise izinli olduğunu söyledi. Antrenmanda göz dolduran Lincoln’un iyi bir futbolcu olduğunu bildiklerini ifade eden Ahmet Akcan, ‘’Ancak biz bireylerden daha çok takım oyununu ön plana çıkartıyoruz. Kendisi de bugün bir takım oyuncusu olduğunu bize gösterdi. Biz de böyle devam edersek çok iyi bir ekip oluruz’’ şeklinde konuştu.

28.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fransız Cisse Beşiktaş’ta

  Feldkamp: Derwall hayatımı değiştirdi

  Alex de Souza: Fener para basmayı iyi biliyor

  Ali Bilgin Fenerbahçe'de

  Yabancıda kritik gün

  ULEB’de torbalar belli oldu

  Copa America başladı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004