Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Türkiye’yi bilen siyasetçi öne çıkacak

Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar, Atatürk Havalimanı VIP salonunda yaptığı açıklama da, Türkiye’yi karış karış gezerek seçim çalışmalarını yürüttüklerini, halkın da partilerine büyük teveccühü olduğunu söyledi. Ağar, ‘’Türkiye gerginliği, zıtlaşmayı, meydanlarda ip alıp vermeyi reddeden, Türkiye’nin meselelerini bilen siyasetçiyi ve siyaseti öne çıkaracaktır’’ diye konuştu.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, ‘’Türkiye gerginliği, zıtlaşmayı, meydanlarda ip alıp vermeyi reddeden, Türkiye’nin meselelerini bilen siyasetçiyi ve siyaseti öne çıkaracaktır’’ dedi. Ağar, Atatürk Havalimanı VIP salonunda yaptığı basın açıklamasında, Türkiye’yi karış karış gezerek seçim çalışmalarını yürüttüklerini, halkın da partilerine büyük teveccühü olduğunu söyledi. Cumhuriyet tarihinin en enteresan seçimini yaşadıklarını belirten Ağar, şöyle konuştu:

‘’Milyonlarca dolar para harcanarak binalar giydiriliyor, bayraklar asılıyor, millet bu harcamaların kaynağını merak ediyor. Türkiye’de sorulan bir tek soru vardır, ‘bu değirmenin suyu nereden geliyor’ diye. Türk siyaset tarihinde görülmemiş ölçüde yüksek rakamlara, milyonlarca dolara çıkan bu harcamaların kaynağını herkes merak etmektedir, biz de merak ediyoruz. İnşallah hükümet bir açıklama getirecektir, getirebilirse tabii... Kimse bana partili arkadaşlarımızdır, yandaşlarıdır masalını anlatmasın.’’

“TÜRKİYE ADALET VE HUZUR ARIYOR”

Türkiye’nin adalet ve huzur aradığını ifade eden Ağar, konuşmasına şöyle devam etti: ‘’Devlet imkanlarıyla alabildiğine para, alabildiğine baskı, alabildiğine gösteriye dayalı kampanyalar artık milletin vicdanında ağır rahatsızlıklara yol açmaktadır. Her yerde vatandaş bize bunu söylemektedir. Bu yapılanların millet vicdanında ne karşılığı olduğunu hep beraber 22 Temmuz’da göreceğiz. Seçimin gerçek galibi DP olacaktır. Bu çok açıkça görülmüştür. Türkiye’nin dengesinin, sigortasının nerede olacağını aklı selim görmüştür ve kararını vermiştir. Çoğu siyasetçiler çoğu köylere giremez hale gelmişlerdir. Türkiye gerginliği, zıtlaşmayı, meydanlarda ip alıp vermeyi reddeden, Türkiye’nin meselelerini bilen siyasetçiyi ve siyaseti öne çıkaracaktır.’’

‘’VATAN SEVMENİN YOLU’’

Türk halkının vicdanının hiçbir zaman satın alınamadığını belirten Ağar, ‘’yaz ayında kömür dağıtanları da gördük, ama Türk halkı bunlara kanmayacaktır. DP iktidara geldiğinde ihtiyacı olanlara yardımını yapacaktır, ama kimse duymayacaktır’’ dedi.

Ağar, bir gazetecinin son zamanlarda ‘’Vatansever kuvvetler’’ diye kendilerini adlandıran kişilere yönelik operasyonlara ilişkin bir sorusu üzerine, ‘’Vatan sevmenin yolu, bizim bildiğimiz yol yapmaktan, baraj yapmaktan, sulama kanalı, fabrika yapmaktan geçiyor. Devletin görevini hiç kimse üstlenmeye kalkmasın... Vatan tehlikede olursa devletin resmi güçleri devleti koruyabilecek güçte ve yeterliliktedir. Bunlar münasebetsiz işlerdir, mutlaka ki yasalar ve kanun güçleri gerekeni yapacaktır. Şahsi çıkarları için kutsal değerleri kullanmaya hiç kimsenin hakkı yoktur’’ diye konuştu.

/ İSTANBUL

10.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Elimiz yine boyanacak

  Türkiye’yi bilen siyasetçi öne çıkacak

  Erdoğan’dan Çankaya sürprizi

  AB müzakerelerinde özel sektör de olsun

  3 parti barajı geçiyor

  OKS birincisi İstanbul’dan

  Enis Öksüz: Hizmet üretene ihtiyaç var

  Edirne’de 35 bin 732 gurbetçi oy kullandı

  Şırnak'ta patlama: 1 şehit

  ‘Şafak’ Eylül’e ertelendi

  Her 12 gençten birisi çete üyesi

  İnternet kullanımında yedinciyiz

  Hem sigaraya hem alkole son

  Bin engelliye bin bilgisayar

  MÜSİAD’dan, Lübnan’a ambulans hediyesi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004