Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

DP hizmete talip

Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar, “Türkiye’den milletin dışında hiçbir güce bağımlı ve bağlı olmadan siyaset yapan yegane kurum ve genel başkan bu partidedir. Onun için de iktidara geldiği zaman ihtiyacı olan kesimlerin taleplerine karşılık verme kabiliyeti de sadece bu partidedir. Bu parti bir çıkar dağıtmıyor, ihale dağıtmıyor, menfaat dağıtmıyor. Burası para pul da dağıtmıyor. Burada çileye, millet adına hizmete talip olanlar vardır” dedi.

Bir süre önce DP konvoyunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden üç partilinin mevlit programına katılmak için Aksaray’a gelen Ağar burada yaptığı konuşmada, Aksaray’da siyaset yapmaya gelmediklerini, kazada hayatını kaybeden arkadaşları için dini vecibelerini yerine getireceklerini söyledi. ‘’Mitinglerde gösterdikleri performans ve güçten dolayı AK Parti’nin şaşkınlık içinde olduğunu’’ ileri süren Ağar, şunları kaydetti: ‘’Devletin bütün imkanlarını kullanan her türlü baskıyla, CHP’nin tek parti iktidarlarını aratmayan bugünkü AK Parti iktidarı, şaşkınlık içindedir. Özellikle medya ağırlıklı kurulan tezgahların vatandaşlar tarafından iyi anlaşılması gerekiyor. Yüksek bir iradeyle Türkiye’nin en korkunç ve en muhteşem mitinglerini yapmaya başladık. Medya pompalamasıyla, onun pompalamasıyla yola çıkanların nefesleri tükendi. 60 miting yapacaklardı. Hiçbirinin bizim mitinglerimize yetişebilme imkanı yok. Kimi 60’tan 10’a düştü, kimi de 15’e düştü.’’

DP’nin seçim öncesi ne derse seçimden sonra da onu yapabilecek yegane parti olduğunu savunan Ağar, şöyle devam etti: ‘’Türkiye’den milletin dışında hiçbir güce bağımlı ve bağlı olmadan siyaset yapan yegane kurum ve genel başkan bu partidedir. Onun için de iktidara geldiği zaman ihtiyacı olan kesimlerin taleplerine karşılık verme kabiliyeti de sadece bu partidedir. Bu parti bir çıkar dağıtmıyor, ihale dağıtmıyor, menfaat dağıtmıyor. Burası para pul da dağıtmıyor. Burada çileye, millet adına hizmete tabi olanlar vardır.’’

CUMHURİYETİN EN BÜYÜK GÜCÜ

Milletin arzuları çerçevesinde milletin rencide olmamasını sağlayacak bir iktidarın Demokrat Parti eliyle 57 sene sonra kurulacağını ifade eden Ağar, “Çok insafsızca bize hücum ettiler. Bugün bunları itiraf ediyorlar. ‘Cumhurbaşkanlığı uzlaşmayla seçilecek’ diyorlar. Biz sana farklı bir şey mi söyledik? Bugün bütün dediklerini inkar edip itirafnamede bulunuyorsun. ‘Terörle yaşamaya alışacağız’ diyorsun. Sen alışacaksın da millet alışamadı. Türkiye bu hale düşürülemez ve böyle bir hükümet hiç görülmedi. Biz bunun üstesinden geleceğiz. 30 sene milleti koşturdunuz her davanın arkasından korkarak kaçtınız. Biz siyasette hiçbir şeyi istismar etmeyeceğiz’’ diye konuştu.

Milleti başörtüsü üzerinden böldürmeyeceklerini vurgulayan Ağar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Başörtüsü konusunda kimseyle yanında veya karşısında durarak siyaset yapma ihtiyacı tanımayız. Bizim bir sıkıntımızdır. Cumhuriyetin en büyük gücü kendi başörtülü çocuklarını da başörtüsüz çocuklarını da aynı mektepte okutmayı başarabilmesidir. Öyle bir güçtür ama onu anlayan içindir tabi..

Baraj problemi olmayan üç partiden biri olduklarını savunan Ağar, bu seçimlerde tarihin en önemli sonucunu alacaklarını sözlerine ekledi.

/ AKSARAY

12.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  DP hizmete talip

  Yasaklar kalksın

  Erdoğan’ın Ağar’a özür borcu var

  Kutan: Cumhurbaşkanı mutabakatla seçilir

  Şaban Dişli: CHP topu yine taca atıyor

  ‘Demokratikleşme’ mektubu

  Meclis yeni döneme hazırlanıyor

  Eğitime AB desteği

  ÖSS sonuçları açıklanıyor

  Rıza Küçükoğlu: Kabinlere cep telefonu, ip sokulmamalı

  Özel sağlık -kuruluşlarından hizmet alımı dâvâlık

  Iraklılar sığınma hakkı istiyor

  Teröristler 8 aracı yaktı

  Üniversitede seçimlerde elektronik sistem çalışması

  Yangınların sebebi ‘ihmal’

  Pirizde unutulan cep, yaktı

  Tescilli camilere ekleme yapılmayacak

  Artık işitme engellilerin de alfabesi var

  Hırsız yemek yedi, bulaşık yıkadı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004