Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Ağar'dan MHP'ye: Koltuk mu tatlı geldi?

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, ‘’İp atıp tutmakla, terörle mücadele edilemeyeceğini ve devlet yönetilemeyeceğini’’ kaydederek, ‘’Eğer o gün kararlılığınız vardıysa hükümetten çekilseydiniz, elinizden tutan mı vardı?’’ dedi.

Ağar, partisinin Kırıkkkale Cumhuriyet Maydanı’nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Alandaki seçim otobüsünün üzerine eşi Emel Ağar’la çıkan Mehmet Ağar’ı alandakiler ‘’Başbakan Mehmet’’ diye karşıladı. Ağar da alandakileri ‘’Allah razı olsun’’ diye selâmdı.

Kırıkkale’nin önemli bir şehir olduğunu, devletin Kırıkkalelilere güvenerek savaş sanayisini burada kurup geliştirdiğini anlatan Ağar, iktidarın ise bu sanayiyi kaldırmaya karar verdiğini ifade etti. AKP Hükümeti’nin devleti yönetmeyi bilmediğini öne süren Ağar, ‘’Makine Kimya Endüstrisini hurdaya sattılar, TÜPRAŞ’ı elden çıkardılar. Milyonlar işsiz’’ diye konuştu.

Kırıkkale’ye değil komşu illere teşvik verildiğini ifade eden Ağar, ‘’Bunların başardığı tek iş, Kırıkkale’nin ekmek kapılarını kapatmak’’ dedi.

Ağar, İktidara gelmeleri halinde Kırıkkale’deki savaş sanayisini güçlendireceklerini ve teşvik kapsamına alacaklarını söyledi.

“SIKINTILARA GÖĞÜS GERDİK,

KURŞUNUN ÜSTÜNE GİTTİK’’

Geçmişte farklı bölgelerde, farklı alanlarda hizmetler verdiğini anlatan Ağar, şöyle devam etti:

‘’Kimi gün geldi kaymakam olduk halkın sıkıntılarıyla ilgilendik, kimi gün geldi ‘Türkiye’de terör var’ dediler Emniyet Genel Müdürlüğü yaptık, çıktık ülkenin şehrinde, dağında, bayırında, kırında milletle beraber sıkıntılara göğüs gerdik. Kurşunun üstüne gittik. Bugün birileri başka yere değil masaya vurarak, mikrofonlara daha çok bağırarak terörle mücadele edeceğini zannediyor. Geldi geçti, seçime bir hafta kalmış millete hayal satıyorsunuz. Eğer o gün böyle bir kararlılığınız vardıysa, hükümetten çekilseydiniz, elinizden tutan mı vardı? İp atıp tutmakla terörle mücadele edilmez, devlet yönetilmez. Sen o ipi zamanında elinden kaçırdın. Terörle mücadele oyuncak işi değil, terörle mücadele camilere, musalla taşlarına şehit cenazesi getirmemek işidir. Demokrat Parti iktidarında bu ülkenin içinden yetişen hiçbir genci, asla bu ülkenin polisine askerine silah çeker halde olmayacaktır.’’

“Ne başörtüsü, ne yürek örtüsü kaldı”

Hükümet’i başörtüsü sorununun çözümünde ‘’yüreksiz’’ olmakla suçlayan Ağar, ‘’Kızlarımızı sokaklara döktünüz, yürüttünüz. Şimdi baktınız iktidar olunca koltuk tatlı, sizde ne başörtüsü, ne yürek örtüsü kaldı’’ diye konuştu. ‘’Bir yerlerde kurs binası yıkıyorlar. Nerede? Kasımpaşa’da’’ diyen Ağar, iktidara gelmeleri halinde yıkılan Kur’an kursu binalarını yeniden yapacaklarını söyledi.

Ağar, Cumhuriyetin en büyük gücünün ‘’başörtülülerle, başörtüsüz çocukları aynı okullarda okutmayı başarması’’ olduğunu ifade ederek, ‘’çocuklar arasında kimseye ayrım yaptırmayacaklarını ve herkesin inandığı gibi yaşadığı bir Türkiye yaratacaklarını’’ belirtti.

Mehmet Ağar, DP’nin iktidara gelmesi halinde Türkiye’nin güçleneceğini, 5 milyon kişiye istihdam alanı sağlayacaklarını, eğitim ve sağlık alanlarında yeni projeler geliştireceklerini anlattı.

Ağar, konuşmasının ardından eşiyle alandakileri selamladı. Daha sonra Kırıkkale’nin milletvekili adayları tanıtıldı.

/ KIRIKKALE

15.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ağar'dan MHP'ye: Koltuk mu tatlı geldi?

  Sert ve çatışmacı bir üslûp

  Siyasî partilerin inancı olmaz

  Şahin: Tüm sorunları hallettik diyemeyiz

  Cumhurbaşkanı halktan olacak

  ÖSS sonuçları internetten

  Dink’in avukatlarından Takipsizlik itirazı

  Üçte iki şartı Kopenhag kriterlerine uygun değil

  Hizbullah PKK’ya çalıştı

  Alpogan, Londra'ya atandı

  Hastalara randevu sistemi

  Yeni felâketler beklemeyelim

  Şelâleler kuruyor

  Karadeniz'de etkili yağış beklentisi

  Keçileri gözden çıkardılar


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004