Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Döviz durgun, borsa coştu

AKP’nin genel seçimlerden tek başına iktidar olarak çıkmasıyla borsa rekor kırarken, dolar geriledi. Haftaya 52 bin 935 puandan başlayan İMKB Ulusal 100 Endeksi, açılışta 55 bin 58 puana çıkarak, yeni seans içi rekorunu kırdı. Dolarda da düşüş yaşanıyor. Dolar bankalararası piyasada dün sabah 1,2515 YTL ile Mart 2005’ten bu yana en düşük düzeye geriledi. Bundan önceki en düşük seviye 9 Mart 2005 tarihinde kaydedilen 1,2465 YTL’ydi. Dolar Cuma akşamı gerçekleşen valörlü işlemlerde ise 1,27 YTL civarında seyretmişti.


Moody’s: Kaygılar sürüyor

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, seçim sonucunun reformların devamına işaret ettiğini ama kaygıların sürdüğünü bildirdi.

Hazine, 102 milyar YTL alacaklı

Hazine’nin alacak stoku, Haziran sonu itibariyle toplam 101 milyar 876 milyon 284 bin YTL oldu. Toplam alacak stokunun yüzde 80,4’ünü Tasarruf Mevduat


  “Mikro reformlara ağırlık vereceğiz”

AKP Ankara Milletvekili Zafer Çağlayan, yeni dönemde mikro reformlara ağırlık verileceğini söyledi.


  “Tatilciler seçim molası verdi”

Jolly Tur Kurucusu ve Onursal Başkanı Sinan Vardar, geçen hafta ve bu hafta içinde iç turizm hareketinde önemli bir düşüş yaşandığını vurgulayarak, “Jolly Tur misafiri de seçimler dolayısıyla yüzde 90 oranında tatillerine oy kullanmak için ara verdi.


  Tofaş ve Oyak Renault’a ‘izin’ molası

Yıllık izinler sebebiyle Tofaş ve Oyak Renault’da üretime ara verilecek. Tofaş’tan borsaya yapılan açıklamada, fabrikanın yıllık izin dolayısıyla 26 Temmuz 2007 - 19 Ağustos 2007 tarihleri arasında üretim yapmayacağı, bu dönemde nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirileceği bildirildi.


  www.ailemiseviyorum.com

Türkiye’nin önemli markalarından Aytaç, gıda güvenliği bilinci oluşturmayı amaçladığı www.ailemiseviyorum.com sitesiyle 50 bin kişiye ulaştı.


  Tüketicinin güveni Haziran’da azaldı

Tüketici Güven Endeksi, bu yılın Haziran ayında yüzde 0,82 oranında azalarak yüzde 94,17’ye düştü.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004