Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İLK 11’İN 7’Sİ TAMAM

Takımda düşünmediği 5 futbolcunun gönderilmesi için rapor veren Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, bazı futbolcuların durumlarından memnun olmadığını ve bunu onlarla açık açık konuştuğunu söyledi. Alman hoca, takımda 7 kişinin yerinin hazır olduğunu da belirtti.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Lig A ekibi Boluspor’la özel maç yapmak için geldikleri Bolu’da konakladıkları Termal Otel’de sabah antrenmanından sonra basın toplantısı düzenledi.

Boluspor karşılaşmasının ardından Karşıyaka ile hazırlık maçı yapacaklarını hatırlatan Feldkamp, ‘’Futbolcularla durumlarını açık açık konuştuk. Bazı futbolcularımın durumundan memnun değilim” dedi.

Feldkamp, yeni transferler yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine şunları kaydetti: ‘’Biz şu anda transfer yapmak istiyoruz. Hatta UEFA’da oynayacağımız ilk maçta görev yapabilecek bir futbolcu almayı düşünüyoruz. Takıma iki yeni futbolcu gelebilir.’’

Forvet transferinin Avrupa’dan mı yoksa Güney Amerika’dan mı yapılmasını istediğinin sorulması üzerine Feldkamp, ‘’İyi bir transfer istiyorum. Nereden geleceği önemli değil. Tabii ki her hoca futbolcusuyla konuşabilmek, onunla iyi uyum sağlayabilmek ister. Ama benim için daha önemli olan futbolcunun iyi olması’’ dedi.

Sarı-Kırmızılı takımın hocası, bir gazetecinin Arda’nın geçen sezon en dikkat çeken oyunculardan biri olduğunu ifade etmesi üzerine şöyle konuştu: ‘’Arda geçen sezon son dönemde çok önemli bir sakatlık geçirmiş. O sakatlıktan sonra da tam toparlanamadığını düşünüyorum. İstanbulspor maçında sol tarafta oynadı, oradaki performansından memnun değilim.

Henüz tam performansını göstermiyor. Bu dönemdeki yapacakları benim için daha önemli.’’Feldkamp, ‘’Geçen sezondan hasarlı lan bir takımı mı devraldınız ?’’ sorusu üzerine ‘’Hayır, öyle bir felaket görmedim, devralmadım. Geçen seneki hatalar da bu dönemde beni ilgilendirmiyor. Ortada bir gerçek var, geçen sene üçüncü olmuş bir takım devraldım. Herkes hata yapabilir. Ben de yapabilirim. Ama çok hata yaparsanız üçüncü olursunuz’’ dedi.

Feldkamp, futbolculardan genel olarak memnun olup olmadığının sorulması üzerine bir değerlendirme yapmadı.

Alman hoca, ideal 11’i oluşturup oluşturmadığının sorulması üzerine, yedi oyuncunun yerinin hazır olduğunu bildirdi.

HASAN ŞAŞ, 31 YAŞINDA

Galatasarayın tecrübeli futbolcusu Hasan Şaş 31 yaşına girdi. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesi, deneyimli oyuncunun doğum gününü kutlarken, ‘’Kendisine mutlu, sağlıklı ve başarılı bir yeni yaş dileriz’’ dileğinde bulundu.

İZMİR’DE G. SARAY HEYECANI

İzmir’de yapılacak Karşıyaka-Galatasaray hazırlık maçı öncesi, Ege’deki sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarının yenilenen kadrolarını izleyecek olmanın heyecanını yaşıyor. Kordon’daki Galatasaray Store Mağazası’nın sorumlusu Onur Ergül, Karşıyaka ile yapılacak hazırlık maçının satışlara olumlu biçimde yansıdığını anlattı.

Özellikle Brezilyalı yıldız Lincoln’ün transferinin forma satışlarını yüzde 80 oranında artırdığını belirten Ergül, ‘’Galatasaray, İzmir’e her zaman gelmiyor. Bu nedenle Karşıyaka maçı öncesi satışlarımız arttı. Lincoln formalarını bitirdik’’ dedi.

Karşıyaka-Galatasaray hazırlık maçı 4 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de Atatürk Stadında oynanacak.

02.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İLK 11’İN 7’Sİ TAMAM

  Kezman: Türkiye’de gol atmak kolay sanmıştım

  Son iki sezon tam bir dram

  Trabzon’da 40. yıl kutlamaları başlıyor

  Diatta geliyor

  Carle: F. Bahçe’yi Carlos’la tanıdım

  Maldini'nin hedefi Ekim'de dönmek

  Yıldız Kızlar filede ABD'yi mağlup etti

  Avrupa'da kur'a heyecanı yarın


 Son Dakika Haberleri