Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Ebruli tören

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ebru kursunu başarıyla tamamlayanlara törenle sertifikaları verildi. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, ebru san'atı gibi önemli kursa katılarak başarı gösteren gençlere sertifikaları vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Değerli bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine Turgut Çekmegiloğlu hocamızı Malatya’dan getirerek kursumuzu açtık. Dokuz kursiyerle başladık ancak şimdi sayımız 40 oldu. Eminim ki Ekim ayında açacağımız kursa gençlerimiz büyük rağbet gösterecektir” şeklinde konuştu.

Başkan Selmanoğlu sertifika töreninin ardından kursiyerlerin yaptığı çalışmaların yer aldığı sergiyi gezerek yapılan tabloları inceledi.

Kırk öğrencinin takip ettiği kursta öğretmenlik yapan Turgut Çekmegiloğlu da bu kursun Elazığ’da ilk kez açıldığına dikkat çekerek, “Bu güne dek Elazığ’da böyle bir kurs açılmamış. Beklediğimizden daha fazla talep oldu. Elimizden geldiğince ebru san'atını tüm incelikleriyle öğretmeye çalışıyoruz. Ekim ayında kurslarımız yeniden açılacak. Herkese bu eşsiz san'atı öğrenmelerini tavsiye ederim” dedi.

07.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yeni Sinan haritaları yolda

  Ebruli tören

  Tarih hırsızlığının adı: Definecilik

  Ahlat taşı, ustaların vazgeçilmezi

  Sinemacılar da “korsan”a savaş açtı

  Yazarı olmayan sinema olmaz


 Son Dakika Haberleri