Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

DOĞAN: LİGE HAZIRIZ

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen bordo-mavili ekibin teknik patronu, transferlerle ilgili birşey konuşmak istemediğini belirterek, ‘’Çünkü biz lige hazırlanıyoruz. Transfer haberleri takımı olumsuz yönde etkiliyor. Yönetim bu konudaki tavrımı iyi biliyor. Kendileri ile bu konuda ben herşeyi konuştum. Onlar da çalışma içerisindeler. Takım lige hazır mı? tabi ki hazır. Ama bazı yan etkenler çocukların çok rahat olmasını engelliyor. O anlamda takım olarak, çalışma olarak lige hazırız’’ dedi.


Anderlecht biletleri satışta

Fenerbahçe’nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda İstanbul’da Belçika’nın Anderlecht takımıyla yapacağı ilk maçın bilet fiyatları açıklandı.

Yerlilerin sezonu

Turkcell Süper Lig’de 2007-2008 sezonunda 15 Türk, 3 de yabancı teknik adam görev yapacak. Kulüpler, teknik direktör konusunda tercihlerini yeni sezon


  Hakan, rekoru kıracak mı?

Birinci Futbol Ligi'nde geride kalan 49 sezonda en fazla gol atan futbolcu Tanju Çolak oldu. Tanju'yu, 238 golle Hakan Şükür, 219 golle Hami Mandıralı, 217 golle Metin Oktay, 200 golle de Aykut Kocaman izliyor.


  Şampiyonluk kaskı Erdoğan’a

AKP MKYK toplantısı öncesinde Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonası’nda şampiyonluğa ulaşann Kenan Sofuoğlu, Başbakan Erdoğan’a Dünya Şampiyonluğunu elde ettiği yarışmada kullandığı kaskı hediye etti.


  12 Dev Adam çalışıyor

Avrupa Şampiyonası finalleri için hazırlıklarını İstanbul’da sürdüren (A) Milli Erkek Basketbol Takımı, çalışmalarını devam ediyor.


  Avrupa'da başkentsiz lig yok

Avrupa futbolunda öne çıkan İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda, İskoçya ve Yunanistan’da, Birinci Futbol Ligleri’nin tümünde başkent takımları temsil ediliyor.


  Kramponları 4 bin avro!

İspanya La Liga takımlarından Barcelona’nın süper bücürü Lionel Messi’nin Maradona’ya benzer gol attığı Getafe maçında giydiği kramponları 4 bin avroya alıcı buldu.


  Beşiktaş'a yeni sponsor

Beşiktaş Kulübü, 32 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’yle, tüm amatör ve profesyonel sporcularının, teknik kadrolarının ağız ve diş sağlığı için sponsorluk anlaşması yaptı.


  Yıldız Millîler, filede tarih yazdı

Yıldız Kız Voleybol Milli Takımı, Meksika’da yapılan 10. Dünya Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası yarı final eleme grubundaki son maçında Dominik Cumhuriyeti’ni 3-0 yenerek, Türk voleybol tarihinde bir ilke imza attı ve yarı finale yükseldi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri