Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

DOĞAN: LİGE HAZIRIZ

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen bordo-mavili ekibin teknik patronu, transferlerle ilgili birşey konuşmak istemediğini belirterek, ‘’Çünkü biz lige hazırlanıyoruz. Transfer haberleri takımı olumsuz yönde etkiliyor. Yönetim bu konudaki tavrımı iyi biliyor. Kendileri ile bu konuda ben herşeyi konuştum. Onlar da çalışma içerisindeler. Takım lige hazır mı? tabi ki hazır. Ama bazı yan etkenler çocukların çok rahat olmasını engelliyor. O anlamda takım olarak, çalışma olarak lige hazırız’’ dedi.

Bundan sonra tamamen takımıyla ilgilenmek istediğini ifade eden Doğan, ‘’Bu hafta içinde çok yıpratıldık, çok insafsızca yalanlarla karşı karşıya kaldık. Mesela kuruluş yürüyüşüne takımı getirmediğim söylendi. Bize yönetim kurulu sadece ‘cuma günü baloda olacaksınız’ dedi. Biz de baloya geldik. Bazı köşe yazarları idman koyup takıma götürmediğimi söylediler. Ben takımın teknik direktörüyüm. Takımımla ilgili bize verilen programa uyduk’’ diye konuştu.

MEKTUP KONUSU

Ziya Doğan, basında yer alan ‘’mektup’’ haberiyle ilgili olarak ise ‘’Buna sadece gülüyorum. Yani çok komik, belki dünyanın hiçbir yerinde olmayacak birşey ile karşı karşıyayız’’ dedi.

Bu haberin dün tamamen kendisini meşgul ettiğini belirten Doğan, ‘’Hiç kimse ‘ifadelerin hiç aslı astarı var mı?’ diye sormadı. Evet mektup var. Ama bana binlerce mektup var. Olumlu var, olumsuz var ve mektup asla odaya atılmadı. Posta ile geldi. Bundan doğal birşey yok ve o mektubu yazan arkadaşla ben çok iyi bir dostum. Serzenişte bulunmuş. Üzüldüğünü, beni eleştirdiğini biliyorum. Yeri otele de çok yakın, gittim çayını içtim’’ diye konuştu.

‘’RAHATIM VE TAKIMIMA GÜVENİYORUM’’

Doğan, kendisinin rahat olduğunu ve takımına güvendiğini belirterek, şöyle devam etti: ‘’Trabzonspor ile ilgili bazı çevreler beni taraftar ile karşı karşıya getirmek istiyor. Ama inanın gece yarısı şehirde yemek de yerim tur da atarım. Trabzonspor taraftarlarından hiç sıkıntım olmadı. Bu açılışta abartılı anons sonunda küçük bir grubun yaptığını alıp, bizim protesto edilmemizi bekleyenler ‘Ziya Doğan protesto edildi’ diye işlemek istiyorlar. Basit şeylere tenezzül ediliyor.’’

FUTBOLCULARA ÖDEME YAPILDI

Trabzonspor’da futbolculara 3 milyon YTL civarında ödeme yapıldığı bildirildi. Kulüp Genel Saymanı Emin Kahraman, futbolculara 3 milyon YTL civarında ödeme yaptıklarını söyledi. Kahraman, sporcuların geçmişten kalan tüm alacaklarının ödendiğini belirterek, ‘’Futbolculara günü geçmiş bir borcumuz kalmamıştır’’ dedi.

09.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  DOĞAN: LİGE HAZIRIZ

  Anderlecht biletleri satışta

  Yerlilerin sezonu

  Ligde 7 'devşirme' var

  Hakan, rekoru kıracak mı?

  Şampiyonluk kaskı Erdoğan’a

  12 Dev Adam çalışıyor

  Avrupa'da başkentsiz lig yok

  Kramponları 4 bin avro!

  Beşiktaş'a yeni sponsor

  Yıldız Millîler, filede tarih yazdı


 Son Dakika Haberleri