Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Irak bataklığı, işgalcileri çekilmeye zorluyor

ABD ordusunun, Irak’taki durumla ilgili gelecek ay açıklanacak bir raporun olumlu çıkması durumunda, Irak’taki Amerikan askeri varlığının ve görevlerinin gelecek yıldan itibaren azaltılmasını düşündüğü ve bu durumda muntemel kısmı çekilme rotalarından biri olarak Türkiye’nin gündeme gelebileceği bildirildi.


Irak’ta, İngiltere’nin yerini Fransa mı alıyor?

Irak’a beklenmedik bir ziyarette bulunan Fransa Dışişleri Bakanı Bernard Kouchner, Amerikalı yetkililere, Irak’a gideceğini ziyaretinden birkaç saat

Talat-Papadopulos 5 Eylül'de görüşecek

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile Kıbrıs Rum yönetimi lideri Tasos Papadopulos 5 Eylül Çarşamba günü bir araya gelecek.


  ‘İslâmlaşmayı Durdurma’ taraftarları yeni hamleler peşinde

“Avrupa’da İslamlaşmayı durdurma” hedefinde olduğunu ileri süren “Stop the Islamisation of Europe” (SIOE) isimli bir kuruluşun, 11 Eylül 2007 tarihinde Brüksel’de Avrupa Parlamentosu önünde “Avrupa’nın İslamlaşmasına karşı” düzenleyeceğini açıkladığı gösterinin yasaklanması, basın ve kamuoyunda tartışmalara neden oluyor.


  Nuri El Maliki, Esad’la görüştü

Irak Başbakanı Nuri El Maliki, Suriye ziyaretinin ikinci gününde Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad ile görüştü.


  Rus ordusunda intihar salgını

Rus ordusunda bu yıl 262 kişinin hayatını kaybettiği, ölümlerin yarısının intihardan kaynaklandığı bildirildi.


  Hamas, AB polemiği

Hamas, AB’yi, “elektrik gelirlerini cebe attığı” iddialarını kanıtlamaya davet etti. Gazze’deki Hamas lideri İsmail Haniye, bir konferansta yaptığı konuşmada, yönetiminin elektrik şirketinden para almadığını ve bu iddiaların Mahmud Abbas hükümetinin Hamas’ın itibarını sarsma çabaları olduğunu söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri