Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Mahmut Zahar ağır yaralandı

İsrail’in Kanal 10 ve Kanal 2 televizyonları, Hamaslı eski dışişleri bakanı Mahmud Zahar’ın ağır yaralandığını öne sürdü. Zahar’ın, yaklaşık 2 hafta kadar önce bir çatışmada yaralandığı bildirildi. Haber, Filistinli kaynaklara dayandırıldı.


Soykırımda Yahudi siyaseti

İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, bir taraftan, ADL’nin soykırıma dair açıklamarıyla ilgili olarak, “Bu kuruluş bizim kontrolümüzde değil” derken, diğ

Taliban, 12 kayıp verdi

Pakistan-Afganistan sınırında, direnişçilerin bir sınır karakoluna yönelik saldırısına karşılık açılan topçu ateşinde, 12 Taliban militanının öldüğü b


  Hamas, Gazze’de protesto edildi

Gazze’de, Fransız Haber Ajansının (AFP) büro şefi Şakir Ebu On, Hamas’ın özel güvenlik güçleri (Tenfidiye) tarafından evine yapılan baskınla tutuklanmak istendi. Ebu On’ın evinde bulunan gazetecilerin bu girişimi engellediği belirtilirken, Gazze Şeridi’ndeki Gazeteciler Cemiyeti de tutuklama girişimini protesto etti.


  Şiiler, Kerbelâ yollarında

Irak’ın Kerbela şehrinde düzenlenecek törenler için binlerce Şiî yollara döküldü. Başşehrin Şiî bölgelerinden ve Şiilerin yoğun olduğu ülkenin güneyinden binlerce kişi, Kerbelâ’ya gitmek üzere yola çıktı.


  Meçhul cezaevinde meçhul cesetler

Irak’ın başkenti Bağdat’ın kuzeyinde, cezaevi olarak kullanılan bir binaya baskın düzenleyen Amerikan askerleri 3 kişiyi öldürdü. Binada 8 ceset bulundu.


  Hindistan’da bombalı saldırı

Hindistan’ın güneyindeki Hayderabad kentinde birkaç dakika arayla iki yerde düzenlenen bombalı saldırılarda ölenlerin sayısının 42 olduğu bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri