Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Mahmut Zahar ağır yaralandı

İsrail’in Kanal 10 ve Kanal 2 televizyonları, Hamaslı eski dışişleri bakanı Mahmud Zahar’ın ağır yaralandığını öne sürdü. Zahar’ın, yaklaşık 2 hafta kadar önce bir çatışmada yaralandığı bildirildi. Haber, Filistinli kaynaklara dayandırıldı.

Öte yandan yerel kaynaklar, Gazze Şeridi’ndeki Filistinliler arasında da Zahar’ın yaklaşık 2 hafta kadar önce, Hamas’lı militanlar ile Gazze’de yerleşik Doğmuş ailesi arasında çıkan bir çatışma sırasında ağır biçimde yaralandığı konusunda yaygın söylenti olduğunu dile getirdiler.

Yerel kaynaklara göre, Doğmuş ailesinin de yaşadığı Sabra’da, aile mensuplarıyla Hamaslı militanlar arasında, Zahar’ın evi önünde çıkan çatışmada, Hamas’ın askerî kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları mensuplarından 5 kişi hayatını yitirmiş, kimi militanlar da yaralanmıştı.

Zahar’ın bu çatışma sırasında ağır yaralandığı belirtilirken, çatışmanın neden çıktığı ve nasıl geliştiği konusunda hiçbir bilgi aktarılmadığı ifade edildi. Bu çatışmadan sonra Zahar’ın ağır yaralandığı Gazze’de dilden dile dolaşırken, bir başka söylenti de Zahar’ın beyin kanaması geçirdiği biçiminde oldu. Ancak, Zahar’ın o tarihten bu yana kamuoyu önüne çıkmamasına karşın, söylentilere karşı Hamas tarafından ne doğrulama ne de yalanlama geldi; Gazze’deki yerel basında da bu konuda hiçbir habere yer verilmedi.

/ KUDÜS

27.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Mahmut Zahar ağır yaralandı

  Soykırımda Yahudi siyaseti

  Taliban, 12 kayıp verdi

  Belçika’da başörtüsü yerine bandana

  Hamas, Gazze’de protesto edildi

  Şiiler, Kerbelâ yollarında

  Meçhul cezaevinde meçhul cesetler

  Hindistan’da bombalı saldırı


 Son Dakika Haberleri