Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Avrupa'da tarihî gece

Türk futbolu için bugün çok önemli bir gün. Avrupa kupalarında mücadele eden Türk takımlarından Fenerbahçe ile Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçlarını bugün yapacak. Fenerbahçe, İstanbul'da 1-0 yendiği Belçika'nın Anderlecht takımıyla deplasmanda, Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı İsviçre'nin FC Zürih takımıyla kendi evinde karşılaşacak.

Anderlecht-Fenerbahçe

Fenerbahçe, Belçika'nın Anderlecht takımıyla bugün oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı için Brüksel'e gitti. Sarı-lacivertliler, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'ndan kalkan özel uçakla Belçika'ya gitti. Fenerbahçe kafilesinde sakatlığı bulunan kaleci Serdar Kulbilge yer almadı. Serdar'ın yanı sıra, Appiah, İlhan, Gökhan, Can ve Gürhan da kafileye dahil edilmedi. Sarı-lacivertliler, dün akşam, maçın oynanacağı Constant Vanden Stock Stadı'nda yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamladı.Anderlecht ile Fenerbahçe arasındaki 3. ön eleme turu rövanş maçı Brüksel'de TSİ 21.30'da başlayacak ve mücadeleyi İsviçreli hakem Massimo Busacca yönetecek. Fenerbahçe, İstanbul'daki ilk maçı 1 0 kazanmıştı.

GOL KOZU ALEX

Fenerbahçe'nin Anderlecht'e karşı gol yollarında en büyük kozu, kaptanı Alex de Souza olacak. Anderlecht karşısındaki ilk maçta attığı golle Fenerbahçe'ye 10'lık galibiyeti getiren Brezilyalı futbolcu, takımının Avrupa kupalarındaki en golcü oyuncusu olma unvanınına sahip. Sarılacivertliler, son 2 Avrupa kupası maçında rakip fileleri boş geçmeyen Alex'e yarınki önemli rövanş mücadelesinde de güveniyor.

Beşiktaş-FC Zürih

Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında bugün İstanbul'da İsviçre'nin FC Zürih takımıyla karşılaşacak. BJK İnönü Stadı'nda saat 20.15'de başlayacak maçı İsveçli hakem Peter Fröjdfeldt yönetecek. Siyah-beyazlılarda sarı kart cezalısı Koray ile yeni transfer Higuain, bugünkü maçta forma giyemeyecek, sakatlığı bulunan Bobo'nun durumu ise henüz netlik kazanmadı. Deplasmandaki ilk maçta 1-1 berabere kalan Beşiktaş, hazırlıklarını dün akşam yaptığı idmanla tamamladı. Beşiktaş, Avrupa kupalarında bundan önce 8 kez ön eleme turunda mücadele etti. Siyah-beyazlılar, bu 8 mücadeleden 6'sında turu geçerken, 2'sinde ise elendi. ''Kara Kartallar'', Avrupa'da mücadele ettiği son 4 ön eleme turunda da rakiplerini geçmeyi bildi.

4. defa olur mu?

Beşiktaş, Zürih takımını elerse, tarihinde 4. kez Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda mücadele etme hakkını kazanacak. Beşiktaş, daha önce 3 kez mücadele ettiği Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını 2 kez 3., 1 kez de 4. sırada tamamlarken, ilk 2 sırayı alıp, 2. turu henüz göremedi. Siyahbeyazlılar, ''Devler Ligi''nde 3 sezonda yaptığı 18 maçta galibiyet, 2 beraberlik, 11 yenilgi alırken, 15 gol atıp, kalesinde 33 gol gördü.

29.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Avrupa'da tarihî gece

  Turu geçerse kasaları dolacak

  Beşiktaş: Bobo'yu Fener'e satmadık

  Halil ve Nevin veda etti

  12 Dev Adam'ın Litvanya hazırlığı başladı

  Macar millî maçı İnönü Stadında

  Bursa'ya 30 bin YTL ceza verildi

  G.Saray Slaven biletleri satışa çıktı


 Son Dakika Haberleri