Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Halil ve Nevin veda etti

Japonya'nın Osaka kentinde devam eden 11. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 3 bin metre engellide milli atlet Halil Akkaş, 8. oldu. 3 bin metre engelli yarışı için dün piste çıkan Halil Akkaş, 8 dakika 22.95 saniyelik derecesiyle 8. sıraya yerleşti.

Kenyalı atlet Brimin Kipruto'nun 8 dakika 13.82'lik derecesiyle altın madalya kazandığı mücadelede gümüş madalyayı bir diğer Kenyalı atlet Ezekiel Kemboi 8 dakika 16.94 ile elde etti. Bronz madalya ise 8 dakika 17.59 saniye ile koşan diğer Kenyalı Richard Kipkemboi'ye gitti. Böylece erkekler 3 bin metre engellideki 3 madalyayı da Kenyalı atletler kazanmış oldu.

Öte yandan bayanlar 100 metre engelli yarı finalinde mücadele eden milli atlet Nevin Yanıt elendi. Yarı finalin ilk serisinde piste çıkan milli atlet 12.85'lik derecesiyle 7. olurken, genel klasmanda 11. sırada kalarak şampiyonaya veda etti. Yarış sonrası açıklamalarda bulunan milli atlet, eleme serilerindeki rahatlığı yarı finalde hissedemediğini belirterek, ''Çok büyük ve tecrübeli isimlerle yarıştım. Derecem 13 saniyenin altında, ancak daha da iyi olabilirdim. Sabahki antrenmanda çok çok daha iyi zamanlar yaptım. Ancak yarı final heyecanı da galiba beni etkiledi. Daha çok küçüğüm. Her yarış benim için bir tecrübe. Derecelerimi daha da geliştireceğime inanıyorum'' diye konuştu. Yarışta 12.85 koşan milli atlet Nevin Yanıt, 12.76'lık derecesiyle Türkiye rekorunu elinde bulunduruyor. Yanıt'ın 7. olarak elendiği yarı finalin ilk serisinde İsveçli atlet Susanna Callur 12.64'lük derecesiyle birinciliği elde etti.

29.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Avrupa'da tarihî gece

  Turu geçerse kasaları dolacak

  Beşiktaş: Bobo'yu Fener'e satmadık

  Halil ve Nevin veda etti

  12 Dev Adam'ın Litvanya hazırlığı başladı

  Macar millî maçı İnönü Stadında

  Bursa'ya 30 bin YTL ceza verildi

  G.Saray Slaven biletleri satışa çıktı


 Son Dakika Haberleri