Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Müşerref üniformayı çıkartıyor

Pakistan’da Devlet Başkanı Pervez Müşerref ile sürgündeki eski Başbakan Benazir Butto’nun gelecek devlet başkanlığı seçimleri öncesindeki ittifak arayışlarının anlaşmayla sonuçlandığı bildiriliyor. Müşerref’in yakınındaki isimlerden Demiryolları Bakanı Şeyh Raşid Ahmed, başkent İslamabad’da gazetecilere yaptığı açıklamada, “tarafların ‘üniforma’ konusunda anlaşmaya vardığını” söyledi, ayrıntı vermedi.


Müslümanlar ayağa kalktı, Tac Mahal kapatıldı

Hindistan’ın Agra şehrinde, hızla giden bir kamyonun çarptığı 4 cemaat mensubunun ölümünü protesto eden Müslümanların araçları ateşe vererek polisle ç

Kosova bölünmeye doğru gidiyor

Kosova’nın nihai statüsünün belirlenmesi amacıyla yürütülen müzakerelerin yeni turu yarın Viyana’da başlayacak. Kosova’daki temasları çerçevesinde Bir


  Kerbala kan gölü

Irak’ın Kerbela şehrinde rakip Şii gruplar arasındaki çatışmaların başlaması üzerine yüz binlerce hacı şehirden kaçmaya başladı. Şafak söktükten sonra şehire, İmam Hüseyin ve İmam Abbas türbeleri civarından münferit silah ve siren seslerinin gelmeye devam ettiği belirtiliyor.


  Biden: Bush Irak’tan kaçışı erteliyor

ABD’de yapılacak başkanlık seçimleri için Demokrat Partili aday adaylarından Joe Biden, Başkan George Bush’un Irak politikalarının temel hedefinin, ABD güçlerinin bu ülkeden kaçışını, Bush’un başkanlık dönemi sona erinceye kadar erteleyebilmek olduğunu ileri sürdü.


  Gözaltındaki İranlılar serbest

Irak’taki Amerikan askerlerinin, önceki akşam Bağdat’ta Sheraton Oteline baskın düzenleyerek gözaltına aldıkları 10 kişi arasında bulunan İranlıları serbest bıraktığı bildirildi.


  3 rehine serbest

Afganistan’daki Taliban örgütünün rehin tuttuğu 19 Güney Koreliden 3’ünü serbest bıraktığı bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri