Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bu karar çok tartışılır

Süper Lig'in ilk haftasında yapılan ve seyircinin sahaya girmesi yüzünden tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçının tarafsız sahada ve seyircisiz olarak yeniden oynanmasına karar verilmesi tartışmalara yolaçtı. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz karara sert tepki gösterdi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor-Trabzonspor maçının tarafsız sahada ve seyircisiz olarak yeniden yapılması kararıyla ilgili olarak, ''Taraftarları tahrik edip, sahaya indirip kendimizi tokatlattırdığımız için ve 2 haftadır, 3 haftadır futbol kamuoyunu yapmış olduğumuz bu sıkıntılı hareketten dolayı da meşgul ettiğimiz için Türk futbol kamuoyundan özür diliyoruz'' dedi.

ÖZÜR DİLİYORUZ(!)

Başkan Mecnun Otyakmaz, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararıyla ilgili olarak, bu konuda yaşanan olaylardan dolayı Türk futbol kamuoyundan özür dilediklerini belirterek, ''Taraftarları tahrik edip, sahaya indirip kendimizi tokatlattırdığımız için ve 2 haftadır, 3 haftadır futbol kamuoyunu yapmış olduğumuz bu sıkıntılı hareketten dolayı da meşgul ettiğimiz için Türk futbol kamuoyundan özür diliyoruz'' dedi. Otyakmaz, maçın tarafsız sahada yapılacak olmasıyla ilgili olarak da, ''Tarafsız sahada olması da çok ağır bir karar. Trabzonspor'a yapılan bir haksızlık. Bu maçın Trabzon'da oynanması gerekiyor. Düşüncemiz bu'' diye konuştu.

Trabzonspor memnun değil

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Futbol Federasyonunun TrabzonsporSivasspor maçının yeniden ve tarafsız sahada oynanmasına ilişkin kararı üzerine, ''Yanlış kararlar zinciri sürüyor'' dedi.Futbol Federasyonun verdiği kararı 'skandal' olarak nitelendiren Albayrak, ''Başta verilen yanlış kararlar zinciri sürüyor. Türk futbolu adil olarak yönetilmiyor. Federasyon, hakemin maçı tatil etmesini uygun bulmadığını söylüyor, ancak hakemi suçlu bulan federasyon cezayı bize kesiyor. Hakem hakkında soruşturma açılıyor. Bunun üzerine kalkıp maçın tekrarı isteniyor'' dedi.

30.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bu karar çok tartışılır

  G.Saray'da endişe yok

  Erciyes, Maccabi önünde tur arıyor

  Türkoğlu: Dönüşü olmayan yola girdik

  İspanya Puerta'nın yasını tutuyor

  Adnan Polat haklı


 Son Dakika Haberleri