Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'da endişe yok

Cimbom, UEFA 2. ön eleme turu rövanşında bugün İstanbul'da Hırvatistan'ın Slaven takımıyla karşılaşacak. Saat 21.00'de başlayacak maçı İtalyan hakem Rizzoli yönetecek. Deplasmanda yapılan maçı 2-1 kazanan Galatasaray, turu geçmesi durumunda UEFA Kupası'nda 1. tura yükselecek.

Galatasaray, UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanşında bugün İstanbul'da Hırvatistan'ın Slaven takımıyla karşılaşacak. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek. Deplasmanda yapılan maçı 2-1 kazanan Galatasaray, turu geçmesi durumunda UEFA Kupası'nda 1. tura yükselecek. Galatasaray'da, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle Arda bugünkü maçta da forma giyemeyecek, Linderoth'un tedavisi de sürüyor.

ÖN ELEMEDE FİRE YOK

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar oynadığı ön eleme turu karşılaşmalarında üstün performansıyla dikkat çekiyor. Ön elemelerde bugüne dek toplam 23 maç yapan Galatasaray, bunlardan 18'sini kazanmayı başarırken, yalnızca 5'inde sahadan beraberlikle ayrıldı, hiç yenilmedi. ''Cim Bom'', tamamı Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında toplam 59 kez fileleri havalandırırken, 20 gol yedi.

AVRUPA'DA 199. SINAV

Öte yandan Galatasaray, 199. Avrupa Kupası maçına çıkacak. Gösterdiği performansla Avrupa arenasında en başarılı Türk ekibi olarak dikkati çeken sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile Şampiyonlar Ligi'nde 131, UEFA Kupası'nda 34, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere, Avrupa kupalarında toplam 198 maç oynadı.

72 GALİBİYET, 76 YENİLGİ

Sarı-kırmızılı takım, 198 mücadeleyi geride bıraktığı Avrupa serüveninde 72 galibiyet ve 76 yenilgi alırken, 50 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 256 gol göndermeyi başaran Galatasaray, kalesinde ise 286 gole engel olamadı.

30.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bu karar çok tartışılır

  G.Saray'da endişe yok

  Erciyes, Maccabi önünde tur arıyor

  Türkoğlu: Dönüşü olmayan yola girdik

  İspanya Puerta'nın yasını tutuyor

  Adnan Polat haklı


 Son Dakika Haberleri