Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

POTADA EN KÖTÜ DÖNEM

Basketbol A Millî Takımı'nın İspanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda Litvanya ve Almanya'ya farklı bir şekilde yenilmesi hayal kırıklığı meydana getirdi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Türkiye'nin 35. Avrupa Şampiyonası'nda aldığı sonuçların normal olmadığını ve bu yenilgilerin stresten kaynaklandığını söyledi. Atalay, Türkiye'nin dünya basketbolundaki ''dev''lerden biri olduğunu belirterek, ''Ancak ne yazık ki Avrupa Şampiyonası'na bu yansıyamadı. Takımın gerçek yeri bu değil'' dedi.

Milli takımın, Japonya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda verdiği mücadele ile ayakta alkışlanan takımdan çok uzak bir görüntü çizdiğini ifade eden Atalay, ''Devler, cüce olmadılar, strese girdiler. İyi bir başlangıç yapılamayınca strese girildi. İbrahim Kutluay bile streste. Hidayet iyi ancak Mehmet çok şansız. Şutları giremeyince rahat oynayamadı'' diye konuştu. Atalay, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Ama ne olursa olsun takıma sahip çıkmalıyız, yıpratmamalıyız. 2010'da evimizde yapacağımız Dünya Kupası'nda tarihimizde ilk kez şampiyonluğu istiyoruz. Belgrad'da yapılan Avrupa Şampiyonası sonrasında takımdaki polemikler ve basındaki tartışmalar yeniden yaşanmamalı. Belgrad sonrası sendromu burada yaşamak istemiyoruz. Bu felaket olur. Bunu bir kaza olarak kabul edeceğiz. Takımın sadece iyi değil, kötü gününde de yanında olacağız.''

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel de alınan sonuçlardan memnun olmadıklarını belirterek, ''Oynanan basketboldan, alınan sonuçlardan memnun değiliz. Nedenlerini antrenörümüzle birlikte tartışıyoruz. Çek Cumhuriyeti'ni yenerek Madrid'de üst sıralara çıkmamızı sağlayacak formüller arıyoruz'' ifadelerini kullandı.

06.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  POTADA EN KÖTÜ DÖNEM

  Milliler bugün Malta yolcusu

  Necati: G.Saray'a kırgınlığım var

  Emre kadroya niye giremiyor?

  Ünlü pehlivanlar Düzce'ye geliyor

  Telekom büyük tehlike atlattı

  Elvan'a çeyiz desteği geldi


 Son Dakika Haberleri