Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Necati: G.Saray'a kırgınlığım var

Ankaraspor'un transfer döneminin son gününde Galatasaray'dan kiraladığı Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık takıma katıldı. Yıldız futbolcular, mavi-beyazlı ekibin Yenikent'teki tesislerine gelerek laktak testinden geçerken, Necati Ateş, test sonrasında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Kendisine Avrupa kulüplerinden teklif geldiğini, ancak bonservis sorunu ve kadro dışı kalması nedeniyle transfer olamadığını belirten Necati Ateş, ''Ankaraspor'a kiralık olarak geldim ve yeniden Galatasaray'a döneceğim. Ankaraspor'da sevdiğim arkadaşlarımla beraberim. Sahada elimizden geleni yapacağız. Ankaraspor'u en alt sıradan en üst sıralara çıkarmak istiyoruz'' dedi.

Sarı-kırmızılı takımdan ayrılma sürecine değinen golcü oyuncu, ''İlk kamp döneminde benimle ilgili bir sıkıntı yoktu. Ne olduysa kamp dönüşü oldu. Futbolun içinde her şey var. Galatasaray'dan ayrıldığım için kırgın değilim desem yalan olur. Ne kadar kırılıp üzülsem de her şey geride kaldı. Daha fazla konuşup kendimi yıpratmak istemiyorum'' diye konuştu.

Galatasaray'dan neden gönderildiğini bilmediğini ifade eden Necati, ''Bunu kamuoyu değerlendiriyor. Ben Galatasaray'da 3,5 yıl içinde en çok gol atan futbolcu oldum. Bunun arkasına sığınmanın anlamı yok. Ama sonuçta böyle bir değerlendirme yapıldı, biz de saygı duyduk''ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcu, şu anda tek hedefinin iyi bir performans göstererek, yeniden (A) Milli Takım'a seçilmek olduğunu kaydetti. Teknik direktör Aykut Kocaman ise ligin ilk 4 haftasında sadece 1 puan alarak çöküntü yaşadıklarını, ancak yaptıkları doğru transferlerle bu sıkıntıyı aşacaklarını belirtti. Bu arada Necati Ateş'le birlikte başkent ekibine kiralık olarak gelen Orhan Ak ve Emre Aşık, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

06.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  POTADA EN KÖTÜ DÖNEM

  Milliler bugün Malta yolcusu

  Necati: G.Saray'a kırgınlığım var

  Emre kadroya niye giremiyor?

  Ünlü pehlivanlar Düzce'ye geliyor

  Telekom büyük tehlike atlattı

  Elvan'a çeyiz desteği geldi


 Son Dakika Haberleri