Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Bursa’da Ramazan coşkusu başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayının coşkusunu tüm şehre yaymak amacıyla düzenlediği Temaşa-i Ramazan faaliyetleri yarın akşam ünlü tiyatro sanatçısı Kenan Işık’ın film gösterimli şiir dinletisiyle başlıyor.

Orta oyunlarından animasyonlara, şiir dinletilerinden Ramazan sohbetlerine uzanan zengin bir programla şehrin dört bir yanında renkli gecelere imzasını atacak olan Temaşa-i Ramazan, her zaman olduğu gibi bu kez de Bursalılara sevdikleri san’atçılarla buluşma ve özel konserleri izleme fırsatı sunacak. Etkinlik kapsamında tasavvuf müziği sanatçılarından Müfit Kavurmacı, Veysel Bilen, Mesut Yavaş ve Sinan Topçu Orhan Gazi Parkı’nda hayranlarıyla buluşacak. Organizasyon kapsamında Uğur Arslan, Yücel Arzen, İbrahim Sadri gibi ünlü isimler de Bursa’da özel konserlere imzalarını atacaklar.

Mevlânâ, Gazelhan Hafız Burhan ve Mevlit yazarı Süleyman Çelebi’nin de özel faaliyetlerle anılacağı program kapsamında Kadir Gecesi’nde Orhangazi Parkı’nda vatandaşlara aşure dağıtılacak.

13.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Öğrenmek isteyenler Kubbealtı’nda buluşuyor

  İstanbul sahipsiz değil

  Bir caminin kitabı

  Bursa’da Ramazan coşkusu başladı


 Son Dakika Haberleri