Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Siz de hesap vereceksiniz

Yeni anayasa çalışmalarına tepki olarak rektörleri toplayan ve görüşlerini basın toplantısıyla açıklayan YÖK Başkanı Erdoğan Teziç’e Bem-Bir-Sen Genel Eğitim Sekreteri Recai Karslı tarafından noter kanalıyla mektup gönderildi. Karslı mektubunda “Bu ülkede herkes yasalara uymak zorundadır. Geçici olarak doğmuş bu boşluk hiçbir zaman hesap vermeyeceğiniz anlamına gelmez. Elbet sizler de yasaların önünde hesap vereceksiniz” dedi.


Yıpratıcı sürece girildi

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu, yeni bir anayasa yapılmasının “hem yöntem, hem de zamanlamasının doğru olmadığı” idd

Gül Genelkurmay’da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cumhurbaşkanlığına seçilmesinin ardından kendisine kutlama ziyaretinde bulunan Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt’a


  Hükümete F-15 sorusu

CHP Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş, Hatay ve Gaziantep’te F-15 savaş uçakları tarafından bırakıldığı iddia edilen yakıt tanklarının bulunduğu tarihte, İsrail uçakları tarafından Türk hava sahasının ihlâl edilip edilmediğini sordu.


  Pakdil: Yeni Anayasa özgürlükleri öne çıkaracak

TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil, hükümetin, özgürlükleri öne çıkaran bir anayasa çalışması içinde olduğunu söyledi. Pakdil, Kahramanmaraş’ta gazetecilere yaptığı açıklamada, hazırlanmakta olan yasanın ‘’Türkiye Cumhuriyetinin anayasası’’ olacağını belirtti.


  Sarıgül için ihraç talebi

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ü, partiden kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kurulu’na(YDK) sevk etti.


  Kütahya'da hafif şiddetli deprem

Kütahya’nın Emet ilçesinde hafif şiddetli deprem meydana geldi.


  ‘Söğüt dâvâsı’ düştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yeğeni ve korumalığını yapan Ali Erdoğan ile 4 kişinin, Bilecik’in Söğüt ilçesinde geçen yıl düzenlenen 725. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri’nde, protokolün bulunduğu tribünün arkasında çıkan arbedede birbirlerini darbettikleri iddiasıyla yargılandıkları dava, tarafların şikayetlerinden vazgeçmeleri üzerine düştü.


  Yağışlı hava geliyor

Marmara Bölgesi başta olmak üzere yurdun batı kesimlerinde yağmur ve sağanak şeklinde yağış görüleceği bildirildi.


  Olay klibi yapan Samsun’da ortaya çıktı

Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi ‘Youtube’de yayınlanan ve İsmail Türüt’ün seslendirdiği ‘Plan yapmayın plan’ isimli parçaya çekilen klibin Samsun’da yapıldığı ortaya çıktı.


  Kayıt dışı eğitim

Irak’taki savaş ortamından Türkiye’ye kaçan Türkmen ailelerin çocuklarına Adana Valisi İlhan Atış kucak açtı. Türkmen ailelerin çocuklarını okula kazandırma arzusu üzerine bir ilköğretim okulunda Iraklı 10 öğrenci kayıt dışı eğitime alındı.


  Zileliler Hırka-i Şerif’in peşinde

Zile Toplumsal Diyalog Platformu Başkanı Hulusi Serezli, yıllar önce Tokat’ın Zile ilçesinden Ankara’ya götürüldüğünü öne sürdüğü Hırka-i Şerif’i ilçeye tekrar getirmek için çalışma başlattıklarını belirterek, ‘’Gerekirse Zile’de Hırka-i Şerif Müzesi açacağız’’ dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri