Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

ABD hapşırdı, ihracatçı zatürre oldu

ABD’de başlayan ve dünyayı etkisi altına alan mortgage krizini önlemek için ABD Merkez Bankası’nın (FED) faizleri yarım puan indirerek 5.25’ten 4.75’e çekmesi İMKB’ye bayram ettirirken döviz kurlarındaki gerileme ihracatçıların endişelerini arttırdı. Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) Başkanlar Kurulu Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, “ABD hapşırdı, Türk ihracatçısı zatürre oldu” dedi.


Elektrikte kriz kapıda

Hükümet, son yıllarda gerekli yatırımlar yapılmadığı için ihmal edilen enerji sektörüne yönelik arz güvenliği ve fiyat konularını masaya yatırırken, T

Elektriğe zam gündemde

Elektrik fiyatlarına yapılacak muhtemel zammın oranı, bugün ilgili bürokratların yapacağı toplantıda belirlenecek ve öneri olarak Bakanlar Kuruluna su


  İş dünyası ASKON'un iftarında buluştu

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) düzenlediği iftar programıyla birçok siyasetçiyi, bürokratı, öğretim görevlisini ve sivil toplum kuruluşlarının genel başkanlarını ağırladı.


  Van, en şanssız illerden biri

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkanı Zahir Kandaşoğlu, son yıllarda adı hep olumsuz haberlerle gündeme gelen Van’ın, ülkenin en şanssız illerinden biri olduğunu söyledi.


  En gelişmiş arıtma sistemi Çorlu’da

Dünya deri sektöründe bir benzeri daha olmayan arıtma tesisi ile Türkiye’ye örnek olan Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi, atıklara sıfır tolerans uygulayarak daha önce çöpe gönderilen deri parçalarından biodiesel, kozmetik ve sabun üretiyor.


  ‘İbrahim Kefeli’den ilk mağaza

“İbrahim Kefeli” markası ilk olarak 21 Eylül’de Metrocity Avm’deki mağazası ile hizmete giriyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri