Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Lisansın ticaretini yapıyorlar

Elektrik Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Enerji Genel Müdürü Önder Karaduman, lisans alanların yatırım yapmadığını, satmak için kapı kapı dolaşıp bunun ticaretini yaptıklarını savunarak, ‘’Piyasada bir sürü simsar türemiş vaziyette. Bu simsarlar yoktan para kazanıyorlar’’ dedi.


TEKEL, Ekim’de ihaleye çıkacak

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Tekel özelleştirmesiyle ilgili çalışmaları tamamlarken, yatırımcılarla ön görüşmeler başlatıldı. Bu çerçevede hem ÖİB

Şimşek’ten, ABD’li işadamlarına yatırım dâveti

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan ile gittiği Şikago’da, ekonomik çevrelerle yoğun temaslarda bulundu.


  Borcumuz 347 YTL’yi aştı

Merkezi yönetimin toplam borç stoku, son iki ayda 6 milyar YTL’ye yakın artışla 347 milyar YTL’yi aştı. Hazine Müsteşarlığı, Ağustos sonu itibariyle merkezi yönetimin iç ve dış borç stoku verilerini açıkladı.


  Tüketici kredileri 58,2 milyar YTL’ye çıktı

Tüketici kredileri, 14 Eylül itibarıyla 462,6 milyon YTL artarak 58 milyar 223,1 milyon YTL’ye çıktı. Söz konusu krediler, 7 Eylül tarihi itibarıyla 57 milyar 760,5 milyon YTL düzeyinde idi.


  Aylık iftar sofrasının maliyeti 486 YTL

Türkiye Kamu-Sen’in araştırmasında, dört kişilik bir ailenin aylık iftar yemeği maliyeti 486 YTL olarak belirlendi.


  Manavgat suyuna dünya ilgisi

Anlaşma sağlanamaması üzerine İsrail’e su satılmasından vazgeçilen ve kamuoyunda ‘’Manavgat Barış Suyu’’ olarak bilinen Manavgat suyuna, dünyaca ünlü şirketlerin ilgi gösterdiği bildirildi.


  Turist sayısı yüzde 17 arttı

Türkiye’ye giriş yapan yabancı ziyaretçi sayısı bu yılın sekiz ayında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16,6 artarak 16 milyon 192 bin 329 kişi olarak gerçekleşti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri