Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

ABD Irak'ta yalnız kaldı

Fransa Dışişleri Bakanı Bernard Kouchner, ABD’nin Irak konusunda yalnız kaldığını söyledi. Kouchner, Washington’daki bir röportajı sırasında kendisine, “ABD’nin Irak’ı işgalinden sonra Fransa’nın yalnız kaldığını” söyleyen CNN muhabirine gülerek, “Uluslararası alanda yalnız kalan sizdiniz. Biz Fransızlar yalnız kalmadık, hem de hiç” cevabını verdi.


NATO: Sivilleri öldürdük

Afganistan’daki Uluslararası Güvenlik Destek Gücü, yayımladığı bildiride, Helmand vilayetinin Gereşk bölgesinde birkaç saat süren çatışmalarda sivil k

Gurbette iftar buluşması

Kuzey Almanya İslam Toplumu, Almanya’nın Hamburg şehrinde, Zaman gazetesi Avusturya temsilciliği de Viyana’da birer iftar verdi. Hamburg’daki iftar, ç


  BM’nin yeni “Barış Elçileri”

BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, yeni “Barış Elçileri”ni atadı. Ürdün Prensesi Haya, İsrailli müzisyen Daniel Barenboim, Brezilyalı yazar Paulo Coelho ile Japon-Amerikalı kemancı Midori Goto, dün Uluslararası Barış Günü dolayısıyla yapılacak törende barış elçisi payesi aldılar.


  Olmert: Abbas benim ortağım

KUDÜS - İsrail Başbakanı Ehud Olmert, yıllardır barış konusunda bir ortaklarının olmadığını söylediklerini belirtti, ‘’Ama görünüyor ki varmış’’ diyerek, Filistin Ulusal Yönetimi Lideri Başkanı Mahmud Abbas’ı işaret etti.


  KKTC ve Suriye arasında feribot seferleri başlıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ile Suriye arasında, yaklaşık 30 yıl sonra yeniden tarifeli feribot seferleri başlıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri