Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Cheney’in niyeti İran’a saldırmak

ABD’de yayımlanan haber dergisi Newsweek’in dün piyasaya çıkan sayısındaki haberde ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney’in niyetinin İran’a karşı İsraille birlikte hava saldırıları düzenlemek olduğu belirtildi.


Sarkozy antipatik oluyor

Fransız basını, “Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin yurt dışında da giderek antipatik olmaya başladığı” yorumunu yapıyor.

Dörtlüden, Orta Doğu Konferansı’na destek

ABD, Rusya, BM ve AB’nin oluşturduğu Orta Doğu Dörtlüsü, İsraillilerle Filistinliler arasında barış için bir uluslararası Orta Doğu Konferansı düzenl


  Hillary Clinton: Iraklı Kürtler korunmalı

ABD’de Demokrat Parti’den başkan aday adayı senator Hillary Clinton, Iraklı Kürtlerin hem korunmasının hem de bölgelerinde teröristleri barındırmamasının sağlanması gerektiğini söyledi.


  Lübnan’da seçim muamması

Lübnan’da parlamentodaki çoğunlukla muhalefet, bugün için planlanan devlet başkanlığı seçiminin yapılmasını beklemiyor.


  Kimyasal Ali yeniden yargılanıyor

Kimyasal Ali lakaplı Ali Hasan El Mecid’in, 1991 yılındaki Şii ayaklanmasının kanlı şekilde bastırılmasındaki rolü sebebiyle yargılanmasına Irak Yüksek mahkemesinde yeniden başlandı.


  Papadopulos, taşınmaz mal takasından memnun değil

Rum yönetimi başkanı Papadopulos, Kıbrıslı bir Rum ile KKTC Taşınmaz Mal Komisyonu arasında taşınmaz mal takasına dayanan bir anlaşmanın AİHM tarafından onaylanması yönündeki gelişmelerin memnuniyet verici olmadığını ifade etti.


  İngiltere’de ayrımcılık had safhada

İngiltere’de yayınlanan bir rapor, ülkedeki çeşitli azınlık gruplarının statüsü konusunda ciddi uyarılarda bulunarak, ülkede eşitsizliğin yüksek düzeylerde olduğuna dikkat çekti. Hükümetten konuya ilişkin acil önlemler alması talep edildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri