Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

829 yıldır ayakta

Ankara Kalesi içerisindeki Alaaddin Camii, Selçuklu Sultanı Alaaddin Keykubad tarafından 1178 yılında yaptırıldı. Kale içerisinde oldukça değişikliğe uğramış, tarihi yönü ve ahşap minberi ile farklı bir özellik taşıyan cami, zindan kapının yanında, güneyi kalenin sur duvarına yaslanarak yapıldı.



KÜLTÜR A.Ş.’den indirimli satış

Ramazan ayı dolayısıyla, İstanbul’un hemen her yerinde bu mübarek ayın ruhuna yaraşır faaliyetler düzenleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Binbir İstanbul Uluslararası Feshane Ramazan Etkinlikleri” belki de bunlardan biri.



Okullara kitap hediye etti

Van Milli Eğitim Müdürlüğü, hayırsever işadamı Kâzım Türker tarafından gönderilen 230 koli “100 Temel Eser” kitabını okullara dağıttı.



“Göç” konulu yarışma sonuçlandı

JCI (Junior Chamber International), Genç Müteşebbisler Jaycees Derneği İstanbul Şubesi tarafından bu sene ikincisi gerçekleştirilen “Göç” temalı Uluslararası Kısa Film Yarışması ve Festivali’nin (NNYCR- İstanbul Crossroads 2007) sonuçları açıklandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri