Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

“Göç” konulu yarışma sonuçlandı

JCI (Junior Chamber International), Genç Müteşebbisler Jaycees Derneği İstanbul Şubesi tarafından bu sene ikincisi gerçekleştirilen “Göç” temalı Uluslararası Kısa Film Yarışması ve Festivali’nin (NNYCR- İstanbul Crossroads 2007) sonuçları açıklandı.

Dünyanın dört bir yanından kısa film yönetmenlerinin buluştuğu yarışmaya Türkiye’nin yanısıra İran, Güney Afrika, Almanya ve İngiltere’den 30 film katıldı. JCI( Junior Chamber International) bu yarışma ile dünyada göç konusunda küresel bilinç oluşturmak ve kültürlerin buluşmasına aracılık etmek amacını taşıyor.

Yarışma jürisi Kadir Has Üniversitesi’nde yapılan gösterim sonrası 30 film arasından kazanan 3 filmi belirledi. Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin katkılarıyla gerçekleşen organizasyonda ödül alan filmler Hotel Daphnis’de düzenlenen bir basın toplantısı ile açıklandı.

Yarışmada, “My Name Is” adlı filmiyle Ahmet Karaman birinci, “Mobilization Exercises” ile Gökhan Okur ikinci ve “Migrant Birds Are Back” ile Alev Fatoş Pars üçüncü oldu.

27.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  829 yıldır ayakta

  KÜLTÜR A.Ş.’den indirimli satış

  Okullara kitap hediye etti

  “Göç” konulu yarışma sonuçlandı


 Son Dakika Haberleri