Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.SARAY MI, BEŞİKTAŞ MI?

Türk futbol tarihinde ilk defa bir derbi seyircisiz oynanacak. Ali Sami Yen Stadında saat 20.30'da başlayacak maçı hakem Selçuk Dereli yönetecek. Ligin yenilsiz 2 takımını karşı karşıya getirecek dev maçta lider G.Saray kazanarak rakibiyle arasındaki puan farkını 5'e çıkarmak, ikinci sıradaki Beşiktaş ise maçtan 3 puanla ayrılarak tam 121 hafta sonra liderlik koltuğuna oturmanın hesaplarını yapıyor..


Cimbom sessizliği seviyor

Sezonun ilk lig derbisini geçen sezondan kalan 5 maçlık cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak Galatasaray, taraftar desteği olmadan da maçlarını kazan

Demirören'den geçmiş olsun

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, pankreas ameliyatı olan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ı hastanede ziyaret etti.


  Ceyhun: Sivas kararı bizi gerdi

Trabzonspor'un orta alan oyuncusu Ceyhun Eriş, Sivasspor maçı sonrası yaşanan gelişmelere ilişkin, ''Her hafta maçlar oynuyoruz. Belli şeylere takılı kalmanın anlamı yok'' dedi.


  TSYD Ahmet Çakar'ı mahkemeye verdi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), bir gazeteye yaptığı, ''Türk spor basını terbiyesizdir. Ben de bunlardan biriyim'' açıklamasıyla tepki toplayan futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ı mahkemeye verdi.


  Seyircisiz derbi



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri