Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.SARAY MI, BEŞİKTAŞ MI?

Türk futbol tarihinde ilk defa bir derbi seyircisiz oynanacak. Ali Sami Yen Stadında saat 20.30'da başlayacak maçı hakem Selçuk Dereli yönetecek. Ligin yenilsiz 2 takımını karşı karşıya getirecek dev maçta lider G.Saray kazanarak rakibiyle arasındaki puan farkını 5'e çıkarmak, ikinci sıradaki Beşiktaş ise maçtan 3 puanla ayrılarak tam 121 hafta sonra liderlik koltuğuna oturmanın hesaplarını yapıyor..

Türk futbolunun iki devi Galatasaray ile Beşiktaş, bugün tarihe geçecek bir maça çıkacak. Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun ilk derbi maçında ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş, sarı-kırmızılı takımın geçen sezondan kalan 5 maçlık cezası nedeniyle, Türk futbol tarihinde ilk kez seyircisiz oynanacak bir derbide karşı karşıya gelecek.

SELÇUK DERELİ YÖNETECEK

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak ve Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Selçuk Dereli yönetecek. Kariyerinde ilk kez bir Galatasaray-Beşiktaş maçı yönetecek olan Dereli'nin yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Alper Ulusoy yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise İsmet Arzuman. Derbi maçta hakem gözlemciliklerini Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hilmi Ok ile Başkan Vekili Sabri Çelik yapacak.Dev maçın federasyon temsilcileri ise İsmail Üstüner ile Fikret Torun.

BAŞKANLAR TRİBÜNDE YOK

Ezeli rakipler arasında yarın yapılacak sezonun ilk lig derbisinde her iki kulübün başkanı da maçı statta izleyemeyecek. Hafta içinde pankreasındaki sorun nedeniyle ameliyat olan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın hastanede yatarken, Ankaraspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından dün 3 ay hak mahrumiyeti cezası verilen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, dev maçı statta takip edemeyecek. Ligde sezonun ilk derbi maçında Galatasaray ile Beşiktaş, liderlik mücadelesi verecek. Galatasaray, geride kalan 6 haftada 5 galibiyet, 1 beraberlik sonucu 16 puan toplayarak liderlik koltuğunda otururken, Beşiktaş ise 4 galibiyet, 2 beraberlik sonucu 14 puanla ikinci sırada yer alıyor. Aynı zamanda ligin yenilgisiz 2 takımını karşı karşıya getirecek dev maçta Galatasaray, ezeli rakibini yenip, aradaki puan farkını 5'e çıkarmak, Beşiktaş ise, sahadan 3 puanla ayrılıp, tam 121 lig haftası sonra liderlik koltuğuna oturmanın planlarını yapıyor.

29.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY MI, BEŞİKTAŞ MI?

  Cimbom sessizliği seviyor

  Demirören'den geçmiş olsun

  Haliç'te gece kürek yarışması

  Ceyhun: Sivas kararı bizi gerdi

  TSYD Ahmet Çakar'ı mahkemeye verdi

  Seyircisiz derbi


 Son Dakika Haberleri