Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Cimbom sessizliği seviyor

Sezonun ilk lig derbisini geçen sezondan kalan 5 maçlık cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak Galatasaray, taraftar desteği olmadan da maçlarını kazanmayı biliyor. Sarı-kırmızılı ekip, ligde daha önce cezası nedeniyle kendi evinde oynadığı seyircisiz 9 maçtan 8'ini kazandı, sadece 1'ini yitirdi.

7'si Ali Sami Yen, 2'si de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda olmak üzere seyircisiz karşılaşmalarda toplam 23 gol atan ''Cim Bom'', kalesinde ise sadece 2 gol gördü.Cim Bom'', geçen sezondan kalan 5 maçlık seyircisiz oynama serisinin ilk 3 maçında Çaykur Rizespor'u 4-0, Ankaragücü'nü 1-0, Konyaspor'u da 6-0 yenmeyi bildi.

CEZALI OYUNCU YOK

Lig lideri Galatasaray'da, derbi maç öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı süren Sabri ile geçen hafta dizinden artroskopi olan Okan, bugünkü maçta forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda ayrıca dünkü idmanı belindeki ağrıları nedeniyle yarıda bırakan Hasan Şaş'ın durumu netlik kazanmazken, sakatlıktan kurtulan Arda'yla, sakatlıkları nedeniyle son Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Servet ve Nonda, teknik heyetin görev vermesi durumunda oynayabilecek. Ligin en deneyimli (73 yaşında) teknik adamı olan Karl Heinz Feldkamp yönetiminde bu sezon seyircisiz oynadığı 3 maçı da kazanıp, toplam 11 gol atıp, hiç gol yemeyen ''Cim Bom'', seyircisiz ilk derbi maçı da kazanmanın hesaplarını yapı yor.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Beşiktaş'ta ise bugünkü dev maç öncesi Cisse kırmızı kart cezalısı, Ricardinho'nun ise sakatlığı sürüyor. Ligin en genç (38 yaşında) teknik adamları arasında yer alan Ertuğrul Sağlam'ın, derbide, savunmada sakatlığı geçen Gökhan Zan ile Diatta arasında tercih yapması, forvette ise Bobo-Nobre ikilisini birlikte oynatması bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

Derbi maça çıkması beklenen 11'ler şöyle: Galatasaray: Orkun, Uğur, Servet, Song, Volkan, Hasan Şaş (Barış), Linderoth, Lincoln, Ayhan, Hakan Şükür, Ümit Karan (Nonda). Beşiktaş: Hakan, Serdar Kurtuluş, İbrahim Toraman, Gökhan Zan (Diatta), İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Koray, Delgado, Tello, Nobre, Bobo.

Seyircisiz maça 265 gazeteci

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş futbol takımları arasında bugün yapılacak ve sarıkırmızılı takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak sezonun ilk derbi maçını adeta bir medya ordusu takip edecek. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak ve seyircisiz ilk derbi maç olması bakımından tarihe geçecek olan derbide, basın tribününde 190 gazeteci, saha içinde ise 75 foto muhabiri görev yapacak. Stattaki basın tribünü kapasitesinin 190'la sınırlı olmasına rağmen, TSYD'ye 228 başvuru olduğu bildirilirken, dev maçı izleyecekler arasında 2 Portekizli, 1 de Japon gazetecinin yer aldığı öğrenildi.

29.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY MI, BEŞİKTAŞ MI?

  Cimbom sessizliği seviyor

  Demirören'den geçmiş olsun

  Haliç'te gece kürek yarışması

  Ceyhun: Sivas kararı bizi gerdi

  TSYD Ahmet Çakar'ı mahkemeye verdi

  Seyircisiz derbi


 Son Dakika Haberleri