Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Seyircisiz derbi

Süper Ligin ilk derbisinde karşılaşacak olan lider G.Saray ve lig üçüncüsü Beşiktaş'ta gözler, Brezilyalı Lincoln ve Şilili Tello üzerinde olacak.Tempolu ve ofansif futbol anlayışıyla dikkat çeken G.Saray ile defans hataları ve hakem şanssızlıkları devam eden Beşiktaş arasındaki karşılaşmanın en kötü yanı ise seyircinin olmaması..

Alman çalıştırıcı Feldkamp yönetiminde istikrarlı bir kadro oluşturan ve sessiz maçlarda başarılı olan G.Saray’a karşı her maça ayrı bir 11'le çıkan Ertuğrul Sağlam’ın en büyük handikapı Ricardinho’nun sakat, Delgado ve Bobo’nun da formsuz olmaları..

Denizli maçında takımı sırtlayan ve oynadığı futbolla adeta “bu takımın gerçek lideri benim” diyen Tello’nun derbideki performansı maçın sonucuna etkili olacak. “Tello” ismi yazılışı ile bir Erzurum yöresi türküsünü (“Bu dağı aşam dedim Tello, Yare ulaşam dedim Tello,Bir hayırsız yüzünden Tello, Gelene paşam dedim Tello,”) okunuşu ile de yine Erzurumlu “Teyo Pehlivan” ı hatırlatıyor..

Bakalım maçtan sonra Beşiktaş taraftarı hangi nakaratı tekrarlayacak? “Tello gider yan gider Tello, açma yaram kan gider Tello”yu mu yoksa, “Tello gelir can gelir Tello,Tello vurur gol gelir Tello”yu mu?.

Nidai PAKSOY

29.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY MI, BEŞİKTAŞ MI?

  Cimbom sessizliği seviyor

  Demirören'den geçmiş olsun

  Haliç'te gece kürek yarışması

  Ceyhun: Sivas kararı bizi gerdi

  TSYD Ahmet Çakar'ı mahkemeye verdi

  Seyircisiz derbi


 Son Dakika Haberleri