Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

YABANCI HAKEM İSTEĞİ

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, sabırla hakem hatalarının son bulmasını beklerken, Trabzonspor maçında da önemli bir hakem hatasına maruz kaldıklarını ifade etti. Erdoğan Rüştü'ye gösterilen kırmızı kartın tamamen haksız olduğunu, bunun görüntülerden açık bir şekilde tespit edildiğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Trabzonspor galibiyetinin, futbol takımının yükseliş dönemine geçtiğini gösterdiğini söyledi. Levent Erdoğan, son haftalarda Beşiktaş futbol takımının bir duraklama dönemi geçirdiğini ifade ederek, ''Bu bakımdan Trabzonspor maçı bizim için çok önemliydi. Ya galip gelip yükselişe geçecektik ya da duraklama haftalarından gerileme haftalarına geçecektik. Neticede ilk 6 dakikada 2-0 yenik duruma düşmemize rağmen, takımımız gerçek gücünü sahaya yansıtarak hak ettiği galibiyete ulaşmış ve Trabzonspor galibiyeti futbol takımında duraklama devrini bitirerek, yükseliş devrini başlatmıştır'' diye konuştu.

YARDIMCI HAKEME TEPKİ

Erdoğan, sabırla hakem hatalarının son bulmasını beklerken, Trabzonspor maçında da önemli bir hakem hatasına maruz kaldıklarını ifade etti. Rüştü'ye gösterilen kırmızı kartın tamamen haksız olduğunu, bunun görüntülerden açık bir şekilde tespit edildiğini kaydeden Erdoğan, ''Yardımcı hakemin yaptığı hata maalesef maçın sonucuna tesir edebilirdi. Bu kadar üst üste gelen hakem hataları, artık bize bu hataların kasıtlıymış gibi gözükmesine neden oluyor'' dedi. Erdoğan, ''1 hata, 2 hata olsa tamam ama sezon başından bu yana özellikle yardımcı hakemlerin bariz ve maçın sonucuna tesir eden hatalarına maruz kalıyoruz. Maçın hakeminin yakın olduğu pozisyonlarda dahi yardımcı hakemler olaya müdahale ederek kural hataları yapmışlardır'' şeklinde konuştu.

Bu kadar üst üste gelen hataların ardından hiç arzu etmeseler de akıllarına yabancı hakemlerin geldiğini ifade eden Erdoğan, ''Hiç arzu etmesek de hatalar devam ederse artık özellikle derbilerde yabancı hakemlerin çare olarak düşünülme zamanı gelmiş gibi gözüküyor. Bu durum mevzuatlara aykırı ama hatalar da bir türlü bitmiyor. Şampiyonluğumuzu tehlikeye sokacak hatalar yapılıyor'' dedi. Erdoğan, haksız yere kırmızı kart gördüğünü düşündükleri Rüştü'nün bu cezasının kaldırılması için Futbol Federasyonu'nun gerekli kurullarına başvuruda bulunacaklarını söyledi. Erdoğan, ''Yapılan tekrarlarda da açık olarak görüldüğü üzere tamamen hakem hatası olarak verilmiş bulunan kırmızı karta bağlı olarak ceza verilmemesi için Futbol Federasyonu'nun gerekli kurullarına başvuracağız'' diye konuştu.

Bobo, 2. Pancu zaferini yaşattı

Levent Erdoğan, Rüştü'nün gördüğü kırmızı kart sonrası Bobo'nun kaleye geçmesi için de ''Daha önce Fenerbahçe maçında da Pancu kaleye geçmiş ve o maçı da kazanmıştık. Uğradığımız haksızlıkların karşılığında kaleye geçen futbolcularımızın gösterdikleri başarıları, Allah'ın bir lutfu olarak değerlendiriyorum'' yorumunu yaptı.

22.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YABANCI HAKEM İSTEĞİ

  Semih mi, Kezman mı?

  Semih, F.Bahçe'nin en golcü futbolcusu

  F.Bahçe ve G.Saray: Terörü kınıyoruz

  Sivas-Vestel Manisa G. Oftaş-A.Gücü

  Trabzonspor'da Beşiktaş şoku

  Yeter artık!


 Son Dakika Haberleri